ZBOG VELIKIH GRUDI PIJANISTKINJA NE MOŽE DA VEŽE PERTLE: San snova je svih muškaraca, a EVO koje MUKE joj to donosi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

i zadnjicA I PREDNJICA

ZBOG VELIKIH GRUDI PIJANISTKINJA NE MOŽE DA VEŽE PERTLE: San snova je svih muškaraca, a EVO koje MUKE joj to donosi! (VIDEO)

Ludi svet -

Alegra Kol (47) iz Solt Lejk Sitija rođena i odgajana je u veoma pobožnoj porodici, ali ju je put odveo u sasvim drugom smeru od tradicionalizma.

Alegra Kol
foto: Printskrin/Instagram

Alegra je i majka i pijanistkinja, međutim karijera modela bila joj je važnija od svega, zbog čega je odlučila sebe da pretvori u ekstremnu "Plejboj zečicu".

Bila je na liposukciji, uvećavala je zadnjicu, ubrizgavala filere u usne, zatezala lice botoksom. Ipak, kako kaže, njena transformacija još uvek nije gotova jer u narednih nekoliko meseci planira još operacija – u skorije vreme će šesti put ići na uvećavanje zadnjice.

-I dalje verujem u tradicionalne sisteme vrednosti, ali po nekima od njih više nisam mogla da živim", rekla je ona.

U tridesetim godinama oprobala se kao model, a kada je iskusila kako je to biti u centru pažnje, više nije mogla da se zaustavi, a nedavno je i objavila na svom instagram nalogu fotografije koje predstavljaju njenu transformaciju u roku od 20 godina.

Njene grudi sada posle niza plastičnih operacija teže kao jedna automobilska guma, a njihova veličina joj smeta prilikom svakodnevnih aktivnosti kao što je oblačenje ili vezivanje pertli na cipelama i slično.

Ali ni to joj nije dovoljno već ona svoje grudi i dalje redovno upumpava i povećava putem specijalnih cevčica.

Alegra Kol
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Marko Osmakčić se obratio Viki Mitrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track