PRONAĐEN MUŠKARAC KOJI SE 4 NEDELJE NIJE JAVLJAO ŽENI: Uhvaćen sa LJUBAVNICOM u direktnom TV prenosu, cela ZEMLJA ga videla!
Foto: Printscreen/Facebook

CRNI ALANE

PRONAĐEN MUŠKARAC KOJI SE 4 NEDELJE NIJE JAVLJAO ŽENI: Uhvaćen sa LJUBAVNICOM u direktnom TV prenosu, cela ZEMLJA ga videla!

Ludi svet -

Slučaj nestanka Alena Hosuea se može smatrati zaključenim. Nakon što se četiri nedelje nije javljao svojoj partnerki, majci njihove ćerke, ukazao se celoj državi na malim ekranima u trenutku kada ga je kamera snimila u društvu ljubavnice.

Alan je poveo u sredu novu izabranicu svog srca na fudbalsku utakmicu meksičke lige između Montereja i Pueble, a da tu nešto ne štima, svi su mogli da naslute kada je Alen ispred kamera počeo da skriva lice.

Vrlo brzo je postalo i jasno zašto, naime, putem Fejsbuka se oglasila Alehandra Soto i objasnila da je Alena gotovo mesec dana bezuspešno pokušavala da kontaktira, prenosi portal Vanguardia.

Alen Hosue
foto: Printscreen/Facebook

Pritom je istakla da tokom tog razdoblja svom detetu nije poslao ni dinar, pa mu je poručila da više ne mora da se vraća kući, čak ni po svoje stvari.

Priču su do ovog trenutka preneli brojni latinskoamerički portali, ali zasad još niko nije uspeo da dođe do Alehandre ili Alena da bi saznao koji detalj više ove pomalo bizarne priče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

16:26

AKO SE 1 STVAR DESI NA FRONTU U UKARJINI STVARI ĆE BITI JASNIJE Mlakar: U narednih par dana sledi proboj ukrajinske mažino linije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track