HTELA SAM DA SE UBIJEM! Tražio joj razvod pet dana nakon što je ostala PARALIZOVANA i ostavio je sa samu sa DECOM: Mrzela sam sebe
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

HTELA SAM DA SE UBIJEM! Tražio joj razvod pet dana nakon što je ostala PARALIZOVANA i ostavio je sa samu sa DECOM: Mrzela sam sebe

Ludi svet -

Nakon teškog moždanog udara koji ju je ostavio paralizovanom od struka naniže u martu 2015. godine, Riona Keli nije očekivala da će ikada ponovo biti srećna.

Još prikovana za krevet pet dana nakon moždanog udara, Rionin muž, sa kojim je bila u braku 14 godina, Ričard, podneo je zahtev za razvod nakon što je saznao da njegova žena više nikada neće osetiti noge.

- Nakon što je podneo zahtev za razvod, bila sam potpuno sama - rekla je Riona.

Kada joj je rečeno da će joj trebati meseci, ako ne i godine da se oporavi, Riona priznaje da je bila spremna da se svega odrekne.

- Znala sam da moram da budem jaka za svoju decu - rekla je obajšnjavajući da joj je to bio jedini motiv koji je imala da ozdravi.

- Prvi put kada sam izašla napolje u kolicima, mislila sam da me svi gledaju; mrzela sam to i mrzela sam sebe - rekla je i dodala:

- Da sam mogla da biram, oduzela bih sebi život, nisam htela više da živim.

U januaru 2016, Riona je objavila oglas na Fejsbuku u potrazi za ličnim trenerom koji bi joj pomogao da povrati snagu, a njeni prijatelji su preporučili Kita Mejsona.

Bivši fudbaler američkog fudbala pomogao je Rioni da ponovo prohoda i ostali su u kontaktu i nakon isteka ugovora, što je dovelo do produbljivanja njihove veze. Riona navodi da je bila šokirana činjenicom da bi "lepa igračica američkog fudbala" želela da bude sa "ženom sa invaliditetom" poput nje, ali Kit je rekao da ga Riona inspiriše. On je svakog dana ohrabruje i razume njene bolove i pobede. Konačno oseća da živi život kakav zaslužuje

- Zajedno smo 11 meseci, deca ga zaista vole, i konačno se osećam kao da živim život kakav zaslužujem.

Nakon moždanog udara, Riona navodi da se osećala kao da je njen život završen. Ali gledajući te događaje, to je bio tek početak njenog života. Pronašla je ljubav i otkrila novu strast nakon snimanja svoje prve TV reklame za "Models of Diversity".

- Gledajući unazad, moja nesreća je takođe bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila - objasnila je Riona.

(Kurir.rs/The Sun)

Bonus video:

01:13

SKANDAL ASTROLOGA UŽIVO: ZORAN JE IMPOTENTAN! Veza sa Zoricom Zokom je tu samo da skreće pažnju NEUPOTREBLJIV JE ZA LJUBAV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track