ONA IMA LJUBAVNIKA, A ON SE NE BUNI! Njihov brak ne prestaje da ŠOKIRA SVET: Kada je njen muž kod kuće ja spavam na KAUČU!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

ONA IMA LJUBAVNIKA, A ON SE NE BUNI! Njihov brak ne prestaje da ŠOKIRA SVET: Kada je njen muž kod kuće ja spavam na KAUČU!

Ludi svet -

Ema Fedigan (38) i njen suprug Robert (40) iz Australije, oboje zdravstveni radnici, upoznali su se u dvadesetim godinama. Kaže da je bila otvorena po pitanju svoje panseksualnosti od početka veze, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje jer je bila previše zauzeta podizanjem svoja četiri sina.

Pre tri godine odlučili su da 'prošire svoje seksualne horizonte' i upoznali su bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (44) i njegovu partnerku Keli (43).

Ona i Keli su se brzo zbližile, ali Ema je takođe razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Na kraju su se složili da svi budu bliski sa svima, seksualno, osim dvojice muškaraca međusobno, jer nemaju homoseksualne sklonosti.

Međutim, njihova romansa je prekinuta kada je Ema raskinula sa Keli, 'jer su imali lošu komunikaciju', pa je Robert automatski prekinuo kontakt sa njom. Ali Ema i Sajmon nisu želeli da se njihova veza završi jer su postali veoma bliski.

- U veoma sam lepoj vezi sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogao da živim bez njega, ali nije fer očekivati da naši partneri ispune sve naše potrebe - rekao je Emma.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši momci obožavaju Simona - dodala je ona.

- Ema i ja smo se povezali odmah, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. Radi dve nedelje i odsutan je, pa je nedelju dana kući. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada nije, ja sam u krevetu sa Emom - nastavio je Sajmon.

Kaže da nije samo želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razdvojile. Priznaje da se ponekad javlja ljubomora, ali razume da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati. Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, ali „ako zatrudni, neće joj smetati“, prenosi "The Sun".

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track