NA FEJSU OBJAVIO DA SE ŽENI, A SAD MU PRETI 5 GODINA ZATVORA! Scena kao iz španske serije: Kad čujete zaplet neće vam biti dobro!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NA FEJSU OBJAVIO DA SE ŽENI, A SAD MU PRETI 5 GODINA ZATVORA! Scena kao iz španske serije: Kad čujete zaplet neće vam biti dobro!

Ludi svet -

Kubanac Jamil Marfil i Meksikanka Viktorija Kabrera objavili su na Fejsbuku da će uskoro stati pred oltar i da čekaju bebu. Tom prilikom odradili su svečano fotografisanje, ali ono što je na prvi pogled izgledalo kao proslava jedne sasvim obične ljubavi, pretvorilo se u pravu dramu. Naime, sve je bilo u redu dok se u komentarima nije pojavila Julika Novelo Kastro, koja je Jamilova zakonita supruga!

Da da se njen voljeni Jamil ponovo ženi saznala je zahvaljujući popularnoj društvenoj mreži, gde je i obavestila zainteresovane da sa Kubancem već ima dvoje dece, prenosi portal Jukatan. Tvrdila je i da ju je lagao, da joj je rekao da ide na službeni put u Tekak sa kog se nikada nije vratio, a onda se na pomenutoj društvenoj mreži pojavio novi skandal vezan za par.

Sa druge strane, njegova nova izabranica Kabrera ima otvoren profil, te radoznali su primetili da je Meksikanka u novembru 2021. godine, pre svega 8 meseci, objavila radosnu vest da čeka bebu, ali sa sasvim drugim muškarcem, Herardom Ruizom.

- Danas nas je posetila roda i rekla da će uskoro u naš dom stići prelepi plod naše velike ljubavi. Bićemo roditelji, tako uzbuđeni - pohvalila se pre samo osam meseci, a potom se komentarima u objavi, gde je Julika otkrila da je udata za Marfila, pridružio i Ruizov rođak koji je napisao samo:

- Da, izlazila je sa mojim rođakom. Još u avgustu 2021. hvalila se da će se udati za njega. Požurila je venčanje, uveravala da je trudna, ali je onda objavila da je izgubila bebu i nestala bez traga. Do sada nismo znali da je trudna, ali i da je partner potpuno druga osoba.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

U međuvremenu, Marfilova supruga je napisala da nema nameru da ga traži i da se oseća blagosloveno što više neće biti deo njenog života, dok je Kabrera objavila video u kojem je napisala da je, što se nje tiče, svet može da gori sve dok su ona i beba dobro zajedno. Do sada je priču zaključio advokat Havijer Čaves, koji je potvrdio da Marfil ne može da bude u dva braka istovremeno i da mu po meksičkim zakonima preti pet godina zatvora. Ako mu, pak, sadašnja supruga odobri razvod, preti mu gubitak državljanstva i proterivanje iz Meksika.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:39

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ: Posle 7 godina pukao brak sa Amerikancem, ovo su svi DETALJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track