NA DAN ZALJUBLJENIH UDALA SE ZA UBICU SVOJE SESTRE BLIZNAKINJE! Roditelji poludeli: Jedno dete im je sa Bogom, a drugo sa ĐAVOLOM!
Foto: Printscreen/Twitter

ONA GA JE OBOŽAVALA!

NA DAN ZALJUBLJENIH UDALA SE ZA UBICU SVOJE SESTRE BLIZNAKINJE! Roditelji poludeli: Jedno dete im je sa Bogom, a drugo sa ĐAVOLOM!

Ludi svet -

Argentinka Edit Kasas udala se, na Dan zaljubljenih 2013. godine za čoveka osuđenog za ubistvo njene identične sestre bliznakinje.

Mnogi su je osudili zbog odluke da bude sa ubicom, a udaja za njega nije dolazila u obzir, ipak, ona je verovala u njegovu nevinost i odlučila da ostane pored njega, uprkos činjenici da je dobio 15 godina zatvora.

Edit Kasas
foto: Printscreen

Njen mladoženja Viktor Čingolani i dečko njene sestre, Johane, Marko Dijaz, sa kojim se zabavljala do trenutka smrti, jedini su koji su viđeni na mestu zločina.

Čingolanijev advokat, Lukas Čekon, uložio je žalbu. Edit je ostala ubeđena u Čingolanijevu nevinost, insistirajući da je on "momak koji ne bi povredio ni muvu". Posetila ga je u zatvoru, i dogovorili su se da se venčaju. Čingolani je tvrdio da je njegova veza sa Johanom bila "ležerna", ali je bio zaljubljen u Edit.

- Imamo mnogo zajedničkih stvari i ona nije ljubomorna - rekao je Čingolani za argentinski list Klarin.

Roditelji su osudili mladu Editu, a dok je njena majka pokušavala sudski da dokaže da je luda i da nije sposobna da donosi odluke, njen otac je se odrekao:

- Za mene su oboje mrtvi - rekao je i dodao:

- Johana je sa Bogom, a Edit je sa đavolom.

Venčanju niko nije želeo da prisustvuje, a pored porodice, njihovom braku suprotstavile su se i komšije. Velika grupa ljudi okupila se ispred opštine gde je venčanje održano, bacajući na zgradu kamenice i jaja.

Nevesta je izjavila da njen mladoženja Viktor Čingolani, nije kriv za ubistvo njene sestre bliznakinje Johane, pre dve godine.

On sam tvrdi da će, posle uložene žalbe, biti utvrđeno da je nevin.

Odmah posle venčanja, Viktor je s lisicama na rukama odveden nazad u zatvor, a Edit je satima čekala da se masa raziđe, kako bi bezbedno mogla da ode kući.

Ipak, priča ima srećan kraj. Naime, žalba Viktorevog advokata je uvažena i on je pušten iz zatvora, a oni su nastavili da uživaju u bračnom životu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

Snimak privođenja Srbina osumnjičenog za ubistvo Crnogorca na Pagu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track