MOLIM VAS, PODUČAVAJTE GA U ŠATORU ILI ORMARU! Bizarni ZAHTEVI roditelja koji nerviraju UČITELJE: Sakrij kosu, previše je LEPA!
Foto: TikTok/the_mr_steiner

Da li je moguće?

MOLIM VAS, PODUČAVAJTE GA U ŠATORU ILI ORMARU! Bizarni ZAHTEVI roditelja koji nerviraju UČITELJE: Sakrij kosu, previše je LEPA!

Ludi svet -

Američki učitelj Stiven Štajner je na svom TikTok profilu podelio neke od bizarnih stvari koje su roditelji tražili od njega i drugih nastavnika.

U seriji video snimaka pod nazivom „Smešne stvari koje roditelji zahtevaju od nastavnika da urade“, Stiven deli neke od najčudnijih zahteva koje su roditelji uputili, dodajući da ako želite da zamolite učitelja svog deteta da uradi ove stvari, možda bi bilo najbolje da se uzdržite.

Svoj prvi video nazvao je "Nastavnici se ne cene“ i dobio je više od 4,6 miliona pregleda, izazvavši priličnu pometnju.

Prvi čudan zahtev je bio da je od jednog učitelja zatraženo da prestane da piše levom rukom po tabli jer je to zbunjivalo njihovo desnoruko dete. Stiven je rekao da ovog roditelja treba pripitomiti, a ostali su se složili.

Drugi roditelj je zamolio učitelja da prestane da koristi ružičastu kredu u učionici jer to smeta njegovom detetu.

- Moj sin se lako bude ometen, molim vas naučite ga u šatoru ili ormanu da svede na minimum - bio je još jedan čudan zahtev koji je dobio od jednog roditelja, na koji je Stiven odgovorio da dok oni mogu i treba da se prilagode detetu, nastava u šatoru ili ormanu je nije opcija.

Nesrazmerno veliki broj roditelj podrazumeva da je u profesorski posao obuhvaćeno ispitivanje detetovog urina ili fecesa, što za većinu nastavnika, koji takođe nisu obučeni za takve stvari, ne dolazi u obzir.

Drugom učitelju roditelji su rekli da njihovo dete neće jesti bananu ako učitelj ne zagrize prvi, ali nisu dali objašnjenje zašto je to tako.

Jedan roditelj je čak zamolio jednu učiteljicu da sakrije kosu jer joj je kosa bila prelepa, zbog čega je njihova ćerka bila nezadovoljna svojom kosom.

Učiteljica se suočila sa roditeljem koji je upozorio da njegov sin udara ljude kada se naljuti i da će oni, kao nastavnici, morati da to trpe.

TikTok pratioci su takođe otkrili neke od bizarnih zahteva koje su oni ili ljudi koje poznaju dobili od roditelja, uz jedno pisanje:

"O, imam jedan! Moja unuka ne voli da piše, pa će umesto eseja predavati crteže. Na času kompozicije u srednjoj školi", „Imao sam jednu koja je ofarbala kosu u vruće ružičasto. Pohvalio sam joj kosu. Njeni roditelji su me obavestili da ona ne voli pažnju. Hm, ofarbala je kosu u svetlo roze!” napisao je drugi učitelj. Dok je treći dodao: „Imao sam majku koja mi je rekala 'Nemam vremena da pomažem svom sinu oko domaćeg zadatka, pa prestani da ga daješ.' Gospođo, to ne funkcioniše tako“.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:29

KROJAČEVA ŠKOLA I FONDACIJA ZA OTVORENO DRUŠTVO ORGANIZUJU BESPLATNU EDUKACIJU ZA RODITELJE Sve o bezbednom prisustvu na internetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track