ŠEST GODINA BILA U VEZI SA ROĐENIM BRATOM I NIJE ZNALA! On je jedini koji ju je tako MOMENTALNO privukao: Osećam se čudno!
Foto: Profimedia

nisu znali

ŠEST GODINA BILA U VEZI SA ROĐENIM BRATOM I NIJE ZNALA! On je jedini koji ju je tako MOMENTALNO privukao: Osećam se čudno!

Ludi svet -

Žena, koja je htela da sakrije svoj identitet, otkrila je na "Redditu" da je već šest godina u vezi sa dečkom koji joj je zapravo brat. - Upravo sam saznala da sam šest godina u vezi sa svojim biološkim bratom. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom dok ovo kucam. Osećam se čudno. Usvojena sam kao beba, ali do srednje škole nisam znala da sam usvojena – kaže anonimna. Otkrila je da je usvojen i njen "dečko", što je jedna od stvari koja ih je spojila.

0316875614, tinejdzeri, brat i sestra, omladina
foto: Profimedia

- Oboje smo saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreću da imamo dobre porodice. Nisu nas prebacivali sa hranitelja na hranitelja. Naš odnos je bio i ostao odličan. Od početka smo se dobro razumeli i brzo smo se privukli – dodala je ona. Rekla je da nikada nije srela nekoga ko ju je tako momentalno privukao.

Radili su sve u svojoj vezi, što rade i drugi parovi, od seksa preko proslavljanja godišnjica di izjavljivanja ljubavi. Kada je je otkrila istinu nakon što je uradila DNK test bila je potpuno šokirana.

- Bila sam uzbuđena što sam saznala odakle dolazimo, ali pre nego što sam stigla do toga, videla sam da smo dečko i ja zapravo brat i sestra. Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sam saznala za ovu informaciju i momku još nisam rekla - rekla je ona.

par, veza, raskid, svađa
foto: Profimedia

Iako je bila zatečena rezultatima, sada sve ima smisla jer su im mnogi rekli da liče. Ona se ipak nada da je test bio pogrešan i planira da ga ponovi. Ostali korisnici Reddita takođe su bili šokirani pričom.

- Nisu oni krivi, ali ne mogu da ostanu zajedno - glasio je jedan komentar, dok je drugi glasio: „Na svetu ima sedam milijardi ljudi, kakve su šanse da se to dogodi“, piše Dejli star.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:53

MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track