NAPUSTILI SMO CRKVU I POSTALI SVINGERI, SAD SMO SREĆNIJI NEGO IKAD: Ispovest žene kojoj je novi način života osvežio brak
Foto: Printscreen Facebook

PROMENILI ŽIVOT IZ KORENA

NAPUSTILI SMO CRKVU I POSTALI SVINGERI, SAD SMO SREĆNIJI NEGO IKAD: Ispovest žene kojoj je novi način života osvežio brak

Ludi svet -

Stefani i Bili Ledbeter iz Merilenda upoznali su se na aerodromu 2004. godine, a pre godinu dana, nakon punih 17 godina zajedničkog života, odlučili su da krenuti sa svingovanjem. Njihova odluka ne čudi, jer kako kažu, na aplikaciji za parove koji više ne žele da budu monogamni, dosad je u 2022. godini bilo čak 22 odsto više nemonogamnih veza, odnosno parova koji traže partnere za svingeraj u poređenju s prethodnom godinom.

Utvrđeno je da stil života svingera značajno povećava kvalitet i kvantitet seksa u vezama i brakovima, te jača emocionalne i fizičke veze među partnerima. U razgovoru za Daily Star, Stefani je rekla da su tokom 17 godina braka ona i Billy isprobali svaku igračku koju možete kupiti onlajn.

- Moj partner je želeo još malo da začini stvari i došao mi je s dubokom fantazijom koju je želeo da isproba. Nisam se čudila, nije me ni šokirao, rekla sam samo: "U redu, daj mi nedelju dana da istražim koje su nam mogućnosti". Razmislila sam i zaključila da mi to i nije nešto, da ne mogu da kažem da fantaziram o tome. Jedino što nikad nisam i neću jeste da budem s drugim muškarcem, ali oduvek sam želela da probam sa ženama – priča Stefani. Kaže kako su odlučili da žele da žive život punim plućima, ali vera ih je sputavala u tome, pa su je ove godine – napustili.

- Počeli smo da tražimo novo iskustvo, hteli smo da steknemo prijatelje i shvatimo ko smo, umesto da budemo neko drugi za dobrobit crkve u koju nismo verovali – pojasnila je Stefani. Zanimljivo je da su se ona i Bili upoznali baš preko crkve, na povratku s dvogodišnje misije. Zabavljali su se tri meseca, a šest meseci nakon upoznavanja su se venčali.

Stefani kaže da je bilo teško u braku jer su bili tako mladi, ona je imala samo 18, a on samo 21 godinu kada su se venčali. Bili je bio u vojsci otprilike 10 godina njihovog braka, što njoj nije bilo lako da izgura, jer su imali dvoje male dece o kojima je Stefani sama brinula dok ga ne bi bilo. U to vreme su živeli u inostranstvu i nisu imali bliskih članova porodice koji bi im pomogli.

- Bili smo pod stresom tih godina. Bilo je teško - kaže Stefani, koja je sama održavala veze i sa crkvom, jer Bilija često nije bilo. Međutim, otkad su se povukli iz crkve i krenuli da istražuju svingeraj, njihova veza je jako napredovala, kaže.

- Kao par, naučili smo puno više o pristanku i komunikaciji nego što smo ikad naučili u crkvi i tokom odrastanja - objasnila je Stefani. Kaže kako su sada otvoreni oko svega i njihov odnos je puno dublji nego što je bio pre 16 godina.

- Stvorili smo sigurno mesto na kojem možemo da budemo "pravi mi". Razgovaramo otvoreno o svakom iskustvu koje imamo i to je bilo baš ono što je nedostajalo u našem braku, jer sam planirala da se razvedem samo dve godine pre. Svingeraj je poboljšalo naš brak za 100 odsto – kaže Stefani. Ona je crkvu napustila pre samo godinu dana, dok je Bili veze oslabio još u vreme kad se pridružio vojsci.

Par ima određena pravila kako bi osigurao da sve teče glatko, bez problema. Na primer, oboje smeju da popiju najviše dva pića na sastanciima i tokom igrica s drugima, kondomi su uvek obavezni, a "jastog" je sigurna reč koju upotrebljavaju u svakoj situaciji kad žele da igra u koju su se upustili prestane. Osim toga, oboje mora da privuče par s kojim ulaze u odnose i oboje moraju da budu u istoj prostoriji dok traju igrice.

- Omiljeni deo mog novog načina života je činjenica da mogu da budem izuzetno slobodna. Volim sva nova i uzbudljiva iskustva koja imamo s parovima koji isto razmišljaju - kaže Stefani. Dodaje kako sada pre susreta s drugim partnerima imaju "dan brige o sebi", kako bi se pripremili za sastanak i igrice. Uživaju u tome da se pripreme kako bi u intimnim trenucima dali sve od sebe.

- Nakon našeg prvog svingovanja, bilo je kao da nam je pao teret s ramena. Izgubila sam oko 9 kilograma u idućih nekoliko meseci, a šef mog supruga primetio je na poslu da on blista od zadovoljstva – priča Stefani.

Uverena je da njihov novi način života funkcioniše dobro zato što su zajedno u tome. Ona s Bilijem razgovara o svemu i ništa ne skrivaju jedno od drugog, kako bi osigurali zdravu i srećnu vezu. Uvek zajedno traže najbolji par koji odgovara našim potrebama.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:49

MILICA DABOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV O NOVOM DEČKU: Stefan ga već zove TATA! Evo kako su se upoznali i KO JE KOME IZJAVIO LJUBAV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track