NIKAD NISMO VIDELI PENIS TE BOJE! Nećete verovati što su sve parovi koristili umesto kondoma: Nisu bile baš najpametnije ideje!
Foto: Profimedia

Nikad nismo videli penis te boje

NIKAD NISMO VIDELI PENIS TE BOJE! Nećete verovati što su sve parovi koristili umesto kondoma: Nisu bile baš najpametnije ideje!

Ludi svet -

Kondom 'uradi sam' još uvek nije kondom, ali izgleda da neki ljudi nisu naučili tu važnu životnu lekciju i pokušavaju na razne načine da naprave svoje kondome.

Donosimo vam nekoliko ovakvih pokušaja, uz apel da i sami ne pokušavate isto.

Plastična kesa

Ovu metodu su prošlog meseca isprobala dva vijetnamska studenta, jer im je bilo neprijatno da odu da kupe prave kondome. Kako se završio taj pokušaj? Krvav i u obližnjoj bolnici.

Kondomi, Kondom
foto: Profimedia

Vreća za led

Seksualna spisateljica i edukatorka Ana Santos sa Filipina otkrila je da je ova metoda prilično popularna među parovima u toj zemlji, kada ne mogu da nabave kondome.

Gumene rukavice

Istraživanje sprovedeno 2014. godine među Britankama, pokazalo je da mnoge ponekad koriste plastične kese ili gumene rukavice kao zamenu za kondome.

Providna folija

Neke žene umotaju prave kobasice u foliju, ali neke je koriste kada su u pitanju muške kobasice, otkrila je druga studija iz 2015. godine.

Zaštita, Kondomi, Prezervativ, Kondom
foto: Profimedia

Baloni za vodu

Ispovest jednog para nakon što je koristio balon za vodu umesto kondoma glasila je otprilike ovako:

- Nikad nismo videli penis te boje.

Pametnom dosta.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:45

GALIĆI SPREMNI DA POKAŽU SVOJE KULINARSKE MAJSTORIJE: Ne propustite najzabavniji kulinarski šou od 18 časova na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja