PRIŠAO GROBU NJEGOVE MAJKE I OTKOPČAO PANTALONE: Kamere snimile čoveka kako radi OGAVNU stvar na GROBLJU, sin ga uhvatio na DELU
Foto: Printscreen/Facebook

jezivo

PRIŠAO GROBU NJEGOVE MAJKE I OTKOPČAO PANTALONE: Kamere snimile čoveka kako radi OGAVNU stvar na GROBLJU, sin ga uhvatio na DELU

Ludi svet -

Linda Luiz Torelo umrla je od raka u 66. godini 2017. godine i sahranjena je na groblju u Orindžtaunu u Njujorku.

Kada je Majkl Endru Marfi posetio to groblje da oplakuje svoju majku, bio je iznenađen kada je na njenom grobu video kesu punu fekalija. U početku je pomislio da je to možda od šetača pasa. Ali kada su se u narednim nedeljama pojavila druga, a zatim i treća kesa, znao je da se nešto čudno dešava.

Izmet i urin nalaženi su na njenom nadgrobnom spomeniku skoro svakog jutra, navodi njena porodica.

Marfi je rekao da su ga, kada je prijavio incidente policiji u Orandžtaunu, pitali da li ima pojma ko bi mogao da ostavlja kese sa izmetom.

"Rekli smo da ne poznajemo nikoga ko zaista mrzi moju majku na bilo koji način“, rekao je za Insajder tokom telefonskog intervjua.

Ali 43-godišnji muškarac iz Nju Džersija bio je odlučan da otkrije ko stoji iza skrnavljenja groba njegove majke. On je postavio kamere za video nadzor kako bi pomogle u identifikaciji čoveka.

"Naravno, počeli smo da viđamo slike nekoga ko dolazi, ali one nisu bile jasne. Slike su bile mutne, ali je rekao da je skoro mogao da razabere lice i pokrete čoveka koji otkopčava pantalone da bi urinirao. Lice je bilo poznato", rekao je on.

Ličilo je na čoveka od koga se njegova majka Linda Torelo razvela 1974. Marfi je posumnjao da je u pitanju bivši muž njegove majke koji radi u prodavnici u susednom gradu. Marfi je imao ideju. Otišao je do prodavnice delikatesa i kupio malo sira. Kesa u kojoj je kupio namirnice, rekao je, potpuno se poklapa sa onima koje su bile napunjene izmetom i ostavljene na grobu njegove majke. "Počeli smo da spajamo dva i dva, znali smo da je to on", rekao je Marfi.

groblje, grob
foto: Printscreen/Facebook

Odlučan da dokaže identitet čoveka, Marfi je počeo da pažljivije gleda crno-bele snimke kamere. Shvatio je da vremenske oznake na snimku pokazuju da osumnjičeni obilazi grobnicu svakog dana između 6.14 i 6.18 sati.

"Svako jutro je dolazio religiozno“, rekao je. Postavili su telefon sa kameron na drugi nadgrobni spomenik da bi snimili snimak Zatim, rano ujutru 18. septembra, Marfi i njegova najstarija sestra odlučili su da posete groblje nešto pre 6 sati ujutru u pokušaju da snime inkriminišuće snimke.

"Dok je išao ka grobu moje majke, nikada u životu nisam se osećao toliko besno“, rekao je on.

Marfi nikada ranije nije sreo tog čoveka, a njegova majka ga nikada nije spomenula. Prema Marfiju, sve što je znao o njemu je da su imali "loš" razvod pet godina pre njegovog rođenja i da je navodno bio odsutan otac svojoj starijoj sestri.

Pustili su snimak na kojem se vidi kako neko urinira na grob njegove majke. Odneli su snimak ​​u policiju i pokazali im, oni su podneli prijavu za javno mokrenje protiv 68-godišnjeg muškarca iz Bergenfilda u Nju Džersiju. Ali Marfi je mislio da prekršajna prijava nije dovoljno oštra.

"Rekao sam, 'Javno mokrenje?' I tada je rešio da objavi sve na društvenim mrežama. Rekao sam: 'To je to. Poniziću ovog čoveka, izbaciću ga u njegovoj sopstvenoj zajednici", kaže Marfi čiji je video sa Fejsbuka postao viralan, a preneli su ga mnogi svetski mediji.

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track