SAHRANIO ŽENU, A ONA SE POSLE 15 DANA POJAVILA NA VRATIMA BESNA: Samo što se nije šlogirao kada je ugledao, a ovo je cela PRIČA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

SAHRANIO ŽENU, A ONA SE POSLE 15 DANA POJAVILA NA VRATIMA BESNA: Samo što se nije šlogirao kada je ugledao, a ovo je cela PRIČA!

Ludi svet -

Danas se često dešavaju razne bizarnosti na sahranama, a tako se dogodila i na jednoj pre par godina.

Čovek je sahranio svoju ženu, a ono što je usledilo mnoge je ostavilo u šoku. Nije mogao da veruje do čega će doći.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia / Allan Swart

Mutijala Gadaja je 15. maja 2021. godine sahranio telo svoje supruge Girijame (70) koja je, kako se verovalo, preminula od kovida u bolnici u Andra Pradešu u Indiji. U suzama se oprostio od žene, a dve sedmice posle sahrane porodica je održala i pomen. Sledećeg dana, tačnije 2. juna, svi su popadali od šoka - Mutijalina supruga i njihova draga rođaka vratila se kući.

Kako su tada prenosili mediji, žena je 12. maja 2021. godine primljena u opštu bolnicu zbog simptoma kovida. Njenom suprugu bilo je dozvoljeno da je obilazi, ali kada je došao u bolnicu 15. maja, nje nije bilo na kovid odeljenju. Sestre su mu rekle da je došlo do pogoršanja stanja i da je preminula.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Da stvar bude gora, u mrtvačnici su mu predali umotano žensko telo, kako bi mogao voljenu suprugu da sahrani u rodnom selu. Slomljeni Mutijala je telo prevezao do sela. Uplašen da odmota telo kako se neko još ne bi zarazio, istog dana je, kako je mislio, sahranio suprugu.

Tu nije bio kraj njegovoj nesreći. Nekoliko dana kasnije, 23. maja, dobio je vest i da je njegov sin Rameš (35) preminuo od posledica kovida u bolnici Kamam.

Porodica u tuzi i očaju, odlučila je da organizuje pomen za dvoje preminulih 1. juna, ali se dan kasnije Girijama pojavila na vratima kuće.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printsceen/Tiktok

Girijama je kući stigla poprilično ljuta, jer ne samo da je suprug prestao da je obilazi, "već se nije udostojio ni da dođe po nju nakon što je otpuštena iz bolnice". Starici su dali 3.000 rupija da može da se vrati kući.

Iz bolnice su saopštili da je tada bila istraga u toku, a lokalni inspektor je rekao da do tada nije bilo prijava za ovakve propuste protiv bolnice u kojoj je Girijama ležala.

(Kurir.rs/Espreso)

Bonus video:

00:33

LJUTITO! ISAK JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA! Mladenovićka bez dlake na jeziku šokirala NEĆE GA OVO IZNENADITI, UPOREDILA GA SA DRUGIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track