Najnovije vesti

MAJKA REKLA KOJE DETE ĆE IZRASTI U PSIHOPATU, PA SE UBILA: Nakon 18 godina njeni najgori strahovi postali SUROVA STVARNOST
Foto: Printscreen/Twitter

STRAŠNO

MAJKA REKLA KOJE DETE ĆE IZRASTI U PSIHOPATU, PA SE UBILA: Nakon 18 godina njeni najgori strahovi postali SUROVA STVARNOST

Ludi svet
16:53h

Britanka Džodi Viting rešila je da izvrši samoubistvo 2017. godine, a iza sebe ostavila je oproštajno pismo za svoju majku Džoj, supruga Martina i familiju.

Majka devetoro dece u pismu je naglasila da nije u stanju više da se nosi sa životom i ogromnom odgovornošću dok je u višegodišnjem stanju depresije usled hendikepiranosti, do koje je došlo nakon strašne saobraćajne nesreće.

U pismu je potom skrenula pažnju majci na sina Korija Bela, tada 16-godišnjaka da ima sasvim sigurno bipolarni poremećaj i da ga paze više od svih jer je, prema njenom mišljenju "u stanju svašta da uradi".

Džodi Viting
foto: Printscreen/Twitter

- Plašim se kako će Kori Bel izgurati u životu. Kad je ova slika nastala, imao je nepunih godinu dana. I tada mi je delovao veoma nepredvidivo, plašila sam se da će postati psihopata. Ima bipolarni poremećaj, mora da se leči. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta - naglasila je Džodi Viting 2017. godine ubacivši zajedničku porodičnu sliku u pismo za uspomenu.

Tri godine posle Džodine smrti, odnosno kada je napunio 19 godina, Kori Bel se predozirao i umro je. Pet meseci pre toga, pokušao je da na ulici ubije jednog od dilera. Majka je dobro videla još kada je bio beba (dečak koji sedi u očevom krilu desno na slici) šta se s njim može dogoditi.

Džoj Viting (67) naglasila je da je majka sjajno poznavala svoju decu.

- Tačno je znala šta će biti sa svakim detetom, a naročito sa Korijem Belom, a nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: 'Pazi ga molim te, završiće svoj život prerano' - rekla je ona za britanski "Mirror".

pisanje, pismo
foto: Profimedia

Džodi Viting doživela je saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima. Majka Džoj kaže da se neumorno trudila oko devetoro dece da sva budu obrazovana, dobra i pametna.

- Krivac za nesreću nikad nije pronađen. Nije bilo kamera na tom delu puta. Taj koji ju je udario kolima, ostavio ju je da leži dok nije stao drugi vozač na putu da joj pomogne. Završila je u kolicima. Na kraju je postala zavisna od lekova i terapija. Do poslednjeg dana života govorila je samo o svojoj deci. Znala je da ih ostavlja same sa mnom i njenim mužem, ali dalje nije mogla. Od sve dece, jedino se plašila za Korija Bela. Celog njegovog života. I bila je u pravu - dodala je Džoj Viting.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

DOKTOR MI SE NIKAD NIJE IZVINIO ZA SMRT SINA! Majka malog Radenka: Ispala sam najgori roditelj, SLUŠALA SAM GNUSNE LAŽI NA SUDU
07:45

DOKTOR MI SE NIKAD NIJE IZVINIO ZA SMRT SINA! Majka malog Radenka: Ispala sam najgori roditelj, SLUŠALA SAM GNUSNE LAŽI NA SUDU

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja