DEKA (79) DOŠAO U HITNU SA STAKLENOM FLAŠOM U ANALNOM OTVORU! Svi bili u ŠOKU, a od njegovog objašnjena se LEDI KRVU U ŽILAMA!
Foto: Profimedia

strašno!

DEKA (79) DOŠAO U HITNU SA STAKLENOM FLAŠOM U ANALNOM OTVORU! Svi bili u ŠOKU, a od njegovog objašnjena se LEDI KRVU U ŽILAMA!

Ludi svet -

Kako prenose mediji iz Venecuele, 79-godišnjak, čiji identitet iz očiglednih razloga nije objavljen, obavestio je lekare da su mu lopovi gurnuli flašu u anus.

Kako je objasnio, trojica muškaraca upala su u njegov dom u Palo Negru u centralnoj Venecueli. Kada su lopovi shvatili da nema dragocenosti, razbesneli su se.

Napitak, Flaša
foto: Profimedia

Pacijent je primljen u bolnicu La Ovallera sa jakim bolovima, a rendgenski snimci ubrzo nakon prijema su pokazali da je predmet ušao od grla do dna. Nakon dijagnoze, pacijent je prebačen u Centralnu bolnicu Marakaj, bolje pripremljen za ovako teške slučajeve. Nije poznato da li će biti pokrenuta policijska istraga.

Deka je morao hitno da bude stavljen na operacioni sto, ali lekari nisu otkrili detalje. Boca je verovatno previše ušla u anus. U nekim slučajevima, strana tela zaglavljena u rektumu su dovoljno blizu anusa da bi se ručno uklonila. Ne uvek. U ovom delu digestivnog sistema dolazi do jakog usisavanja između predmeta i zidova rektuma. Lekari ponekad moraju da uspavaju pacijenta kako bi ubacili cev između predmeta i zida rektuma i pokušali da ga izvuku. Da su lekari pokušali da uklone strano telo bez ovog koraka, negativni pritisak bi mogao da ošteti delove digestivnog sistema. U ovom slučaju, lekari su bili primorani da izvrše punu operaciju i izvade predmet.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:49

NIJE HTEO DA PRIČA O MILJANI KULIĆ, ALI JE ŠOKIRAO OVIM! Dejan Milićević za Kurir TV: Operacija želuca je POTPUNO BEZBEDNA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track