MUŠKARCI MI MASNO PLAĆAJU DA IH BIJEM I UŽIVAJU U TOME! Devojka otkrila kako zarađuje, evo šta joj je OTAC rekao na sve to! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

neobična domina

MUŠKARCI MI MASNO PLAĆAJU DA IH BIJEM I UŽIVAJU U TOME! Devojka otkrila kako zarađuje, evo šta joj je OTAC rekao na sve to! (FOTO)

Ludi svet -

Sofi Larisa Vajs (30) za sebe kaže da je "bivša glamurozna manekenka". Tvrdi da je opsednuta rvanjem, boksom i brazilskom dži-džicom pa je to odlučila i da unovči.

Kaže kako dane provodi na strunjači u dnevnoj sobi u gradiću Barnsliju u Velikoj Britaniji na kojoj bije muškarce, a oni uživaju i to joj još dobro plate.

- Dolaze mi sa svih strana sveta kako bi ih pretukla. Žele da dominiram nad njima rvačkim pokretima, gušim ih dok se ne predaju i vole da dobiju udarac u lice - opisala je svoju svakodnevicu.

- Imala sam tipa iz Madrida koji je doleteo do mene samo kako bih ga udarila u lice. Našao je jeftin let i hotel pa se počastio. Naplaćujem 500 funti (skoro 70.000 dinara) po satu, a on je ovde proveo dva sata - prisetila se.

Njen otac je ponosan na to što radi, čak se time svuda hvali.

- Moj tata misli da je to sjajno. Pričao je ljudima na odmoru u Egiptu o tome. Rekao je: "O da, moja ćerka baca muškarce unaokolo i tako zarađuje za život" - dodala je.

Sofi je počela da se bavi glamuroznim modelingom sa 19 godina. Otac je naveo da izgrađuje telo fitnesom i borilačkim veštinama u periodu kada je prolazila kroz krizni period jer je imala poremećaj ishrane.

Ovim poslom je, kaže, počela kada je "neki čudak pitao može li da ga podigne". Sada muškarce diže i baca za novac, a potom ih dobro izudara - i oni srećni odlaze kući, praznog novčanika, ali srećni.

Priznaje da je pozivanje stranaca u dom radi dominacije bilo riskantno, ali još nikada nije bilo nekih neprijatnosti.

- Većina klijenata je starija od 40 godina. Verujem da neki doživljavaju krizu srednjih godina pa dolaze. Jedni su oženjeni i čine to u tajnosti, dok su drugi slobodni momci koji se tako i opuštaju - kaže Sofi koja ima profil i na OnlyFansu, stranici strogo rezervisanoj za odrasle na kojoj je u mesec dana zaradila 11.000 funti (oko 1.500.000 dinara) prenosi Daily Star.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja