SLAVICU JE MUŽ PREVARIO SA ASISTENTKINJOM, A ONO ŠTO JE URADILA JOŠ SE PREPRIČAVA! Ponudila sam im da radimo utroje (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

pusti brigu

SLAVICU JE MUŽ PREVARIO SA ASISTENTKINJOM, A ONO ŠTO JE URADILA JOŠ SE PREPRIČAVA! Ponudila sam im da radimo utroje (VIDEO)

Ludi svet -

Slavica Skvajer, NLP trener, imala je iskušenje u životu koje nije doživeo ogroman broj ljudi, ne samo u Srbiji.

Naime, nju je muž prevario sa asistenkinjom, a ona je odlučila da to sagleda iz specifične perspektive i tako ulepšala sebi, a i njima život.

Žena koja svojom emotivnom snagom pruža motivaciju gostovala je u emisiji "Pusti brigu" kod Suzane Petričević, gde je opisala ovaj period.

Slavica Skvajer
foto: Kurir televizija

- Kada sam imala 48 godina, primetila sam da se moj muž zaljubio u moju asistentkinju. Prvo sam bila šokirana, nisam znala šta ću s tim. Onda sam rekla sebi da sam NLP trener i da ja učin druge kako da prevaziđu slične trenutke. Ovo je bilo nepredvidivo, imala sam okolnost koja se desila, pa sam to sagledala iz perspektive da bi sad trebalo da se pokažem - započela je Skvajer, pa nastavila:

- Njihov je izbor kako će oni dalje, a moj kako ću ja. S toga sam odlučila da oprostim prvo sebi, sagledala sam svoje greške. Bivši muž i ta njegova devojka sada rade u mojoj firmi - rekla je Skvajer.

Ovu neobičnu priču, kao i ostatak gostovanja Slavice Skvajer, možete pogledati u videu:

05:28

SLAVICU SKVAJER JE MUŽ PREVARIO SA ASISTENTKINJOM, A SADA OBOJE RADE U NJENOJ FIRMI: Neobična priča sa moćnom porukom!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track