BIZARNA SCENA U CENTRU ZAGREBA: Domina prošetala na povocu veoma čudnog LJUBIMCA, svi se pitali koja je to rasa?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Redit

carski

BIZARNA SCENA U CENTRU ZAGREBA: Domina prošetala na povocu veoma čudnog LJUBIMCA, svi se pitali koja je to rasa?! (VIDEO)

Ludi svet -

Trg bana Jelačića u Zagrebu je bio poprište veoma bizarne scene. Po ovom centralnom gradskom trgu je prošetala neobična žena sa još neobičnijim četvoronožnim prijateljem.

Trg bana Jelačića, Zagreb
foto: JEAN-PAUL GUILLOTEAU / Roger Viollet / Profimedia

Slobodna Dalmacija piše da noć na Trg bana Jelačića ume da izvuče zanimljive likove, ali da ipak, ti likovi najčešće imaju ljudsko naličje. U četvrtak uveče to pak nije bio slučaj.

"Uočio sam neku čudnu pasminu juče na trgu, ima neko ideju o čemu se radi?", napisao je u objavio korisnik Redita, uz priloženi video, na kom se vidi kako domina šeta muškarca sa maskom konjske glave.

Doduše, odgovori koje je dobio nisu otkrili "pasminu", ali svakako mogu da nasmeju jer su reditori poznati kao veoma duhoviti likovi, pogotovo ovi regionalni, a nacionalni sabrediti nam pršte od humora.

- Imam istog. Super karakter ali se linjaju.

- Čistokrvni papučar.

- Pripitomljeni klečaš.

- Ma brzo ti pokemoni evoluiraju u metropoli, teško je popratiti sve to.

Neki korisnici su prokomentarisali da je u pitanju snimanje filma, ali verovatno nikda nećemo saznati šta se stvarno desilo.

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track