MAJSTORE, OTVORI VRATA: Zakasnila na let, pa trčala PO PISTI i mahala pilotu da je pusti U AVION! ŠOK SNIMAK (VIDEO)
Foto: Printscrreen/Twitter/@9NewsSyd

UHAPŠENA JE

MAJSTORE, OTVORI VRATA: Zakasnila na let, pa trčala PO PISTI i mahala pilotu da je pusti U AVION! ŠOK SNIMAK (VIDEO)

Ludi svet -

Na aerodromu u australijskom gradu Kanbera u sredu je snimljena žena kako trči po pisti i zaustavlja se pred avionom Airbusa A320. U jednom trenutku počinje da maše zatečenoj posadi aviona koja se upravo pripremala za poletanje.

Svedoci navode da je žena očito zakasnila na let za Adelejd budući da je mahala pilotu. Čini se da se, s obzirom na to da je stajala ispod desnih vrata aviona, nadala da će se ona otvoriti. Jedan od svedoka, Denis Bilic, opisao je događaj kao "blagi haos", piše NZHerald.

Uhapšena je

Drugi navode da je "sreća što je pilot bio upozoren o tome šta se događa ili ju je sam uočio i ugasio motor aviona". Sajmon Hejls je bio u avionu i video šta se događa. Navodi da je putnica "očito propustila let i odlučila da još uvek može da ga uhvati".

Opisao je kako se "progurala pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona". Iznenadilo ga je što je putnica stigla tako daleko na pistu, a da je niko nije zaustavio. Letovi na aerdoromu bili su zadržani 10 minuta pre nego što su se normalizovali.

Ženi nije bilo dozvoljeno da se ukrca u avion koji je odleteo bez nje. Uhapšena je i optužena zbog trčanja po pisti i ugrožavanja sebe i drugih. Portparol australijske savezne policije rekao je da je ženi odbijeno puštanje uz kauciju. Očekuje se da će pred sud biti privedena u petak.

(Kurir.rs/ Index,hr)

Bonus video:

05:52

ISKUSTVO ZA PAMĆENJE: Kako je leteti jedrilicom bez motora? U ovaj avion sme se samo sa padobranom…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track