Smršala 30 kilograma i postala mis

Sve je moguće

Smršala 30 kilograma i postala mis

Ludi svet -
Nadina Knajt nakon što je videla fotografije na Fejsbuku sa svog 20. rođendana na kojima je imala 90 kilograma i izgledala ogromno, odlučila je da mora da smrša i tako promeni svoj život
1 / 6 Foto: Daily Mail

Nadina Knajt (24) iz Nortemptona smršala je 30 kilograma i postala mis.

Kada je videla fotografije na Fejsbuku sa svog 20. rođendana na kojima je imala 90 kilograma i izgledala ogromno odlučila je da mora da smrša i tako promeni svoj život.

"Nisam mogla da verujem koliko sam se ugojila. Bila sam veoma nesrećna, jer sam izgledala ogromno", rekla je mis Nortemptona koja je u tom trenutku imala 90kg.

"Do svoje 16. godine bila sam mršava, a onda sam naglo počela da se gojim. Kasnije sam otišla na fakultet i stvari su se pogršale, jer sam se nezdravo hranila", kaže Nadina i dodaje da su količine hrane i pića koje je unosila bile ogromne.

"Moja mama je bila jako zabrinuta za moje zdravlje, a ja sam mrzela svoj izgled i shvatila sam da moram nešto da preduzmem", priča Nadina i dodaje da je želela da smrša, ali na zdrav način.

Ona je iz svoje ishrane izbacila gazirana pića i alkohol, zamenila običan hleb integralnim, kao i punomasno mleko obranim. Takođe, sada ide u teretanu tri puta nedeljno i, kako kaže, nikada više ne bi sebi dozvolila da se vrati na staro.

"Neverovatno je koliko sada imam više samopouzdanja i kako me ljudi drugačije gledaju. Sada sam srećnija i zdravija, a to je uostalom i bio moj cilj", otkriva Nadina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track