OTKRIĆE: Barbika i Ken se mrze!
Foto: Youtube

Žive lutke

OTKRIĆE: Barbika i Ken se mrze!

Ludi svet -
Barbika i Ken su živi i obožavaju plastične operacije i mnogo šminke, ali međusobno se ne podnose

NJUJORK - Dva ljudska modela, koji su skoro celi od silikona jer su se podvrgli mučnim estetskim tretmanima da bi ličili na Barbiku i Kena, upoznali su se prvi put. Ali, to nije bila ljubav na prvi pogled.

Valerija Lukjanova (23) koja ima dugu, izblajhanu plavu kosu, veoma uzak struk i velike grudi doletela je iz rodne Ukrajine u Njujork da upozna silikonima napumpanog Džastina Džedlika (32).

Međutim, gospođica Lukjanova se nije baš dobro provela sa živim Kenom. Razlog za to su njegovi prošlogodišnji komentari da ona izgleda kao transvestit. Na šta ni Valerija nije ostala dužna i rekla mu je da je prenapumpao usta.

Na snimanju šoua za "Inside edition" mogla je da se oseti velika tenzija. "Živi" Barbika i Ken nisu mogli da podnesu prisustvo ovog drugog i jedva su ih foografi naterali da poziraju jedno pored drugog.

Džastin je postao popularan prošle godine kada se predstavio javnosti i izjavio da je potrošio 100.000 dolara na estetske operacije. Ove godine, on je otišao pod nož 100 put. "Oduvek sam voleo plastičnu hirurgiju jer je to produžetak moje kreativnosti", rekao je Džastin.

Među njegovih sto operacija su 5 rinoplastija (operacije nosa), operacija i oblikovanje čeone kosti, implanti u obrazima, usnama, zadnjici i bradi.

Za sve je kriva operacija nosa koju je imao u svojoj osamnaestoj godini. "Deca su se uvek igrala sa Kenom i Barbikom i normalno je da će klinci to shvatiti kao ideal lepote. To je nešto što mene definiše i osećam se veoma euforično zbog toga.", rekao je Ken posle prve operacije.

Valerija Lukijanova je na sebe skrenula pažnju prošle jeseni kada je postavila video na Jutjub gde se vide njene neverovatne, Barbi proporcije.

Da bi što više ličila na Barbiku, Valerija nosi plava kontaktna sočiva, iako ima prirodno zelene oči. Priznala je da je ugradila silikone, ali insistira na tome da je ostatak njenog tela potpuno prirodan i da je za to zaslužna samo teretana i naporni treninzi.

Šminka i garderoba upotpunjavaju njen izgled popularne lutke. "Ne krijem da sam imala plastičnu operaciju. Imam implante u grudima jer sam želela da budem savšena."

Barbi obožava da meditira i naglašava da je njen životni poziv upravo posao predavača u školi "Putovanje van tela". To je institucija koja uči studente kako da napuste svoje telo i da putuju izvan njega.

Ken i Barbi, odnosno Džedlik i Lukjanova se nikada zajedno nisu pojavili na televiziji, do sada, ali su se gledali u emisijama. Prošlog novembra, Džastin je rekao da je Lukjanova prelepa "Čini mi se da se veći deo njenog izgleda sastoji od mnogo šminke, lažne kose, i korseta za sužavanje. Tako se ponašaju i transvestiti." Lukijanova mu nije ostala dužna "Džastin je rekao neke ružne stvari o meni, ali on je imao 90 operacija, a ja samo jednu. Ja ne krijem da sam imala plastičnu operaciju. Bolje bi mu bilo da ne komentariše ko je plastičan, a ko ne. Preterao je sa svojim ustima. Prepumpao ih je", bila je besna Barbi.

http://www.youtube.com/watch?v=tofpYAFhmnw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track