ODVRATNO: Našao ljudski zub u kobasici
Foto: Dejli Mejl

Skandal

ODVRATNO: Našao ljudski zub u kobasici

Ludi svet -
Par u Velikoj Britaniji je naišao na zub sa plombom u kobasici koju su želeli da spreme za ručak

VELIKA BRITANIJA - Toni Hinds iz Kenta u Velikoj Britaniji našao je ljudski zub sa plombom u kobasici koju je kupio u supermarketu.

Toni i njegova verenica Loren Guč želeli su da naprave zabavu povodom njegovog rođendana. Hteli su da naprave rolovane kobasice, jer je to Tonijeva omiljena hrana. Kada je Loren otvorila pakovanje, imala je šta da vidi. Iz kobasice je virio pravi ljudski zub.

Zgađeni par je incident odmah prijavio kompaniji koja proizvodi ove kobasice "Tesco", od kojih su dobili vaučer od samo 25 funti (nešto više od 28 evra).

Ovaj gest je razbesneo Tonija koji je rekao da je njihovo ponašanje kao "jadno" i da više nikad neće kupovati njihove proizvode.

"Moja verenica je mislila da je možda parče hrskavice, ili kože ostalo u kobasici. Tek kada je izvadila, shvatila je o čemu se radi. Bila je užasno ljuta, a i slošilo joj se, bilo joj je muka. "

Ovaj događaj dogodio se pre par meseci, a Toni Hinds i njegova verenica su odlučili da sad ispričaju svoju priču jer su čuli da postoje tragovi konjskog mesa u Tasko pljeskavicama.

Supermarket u kome je kupljena kobasica je u saopštenju naveo da nisu znali za zub sa plombom jer je zapakovano već stiglo u prodavnicu.

Firma "Tesco" je poslala pismo izvinjenja i vaučer od 15 funti (nešto više od 17 evra) za pretrpljeni šok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track