PRAVI MAPU LEPOTE: Slika devojke po celom svetu

Beauties World Map

PRAVI MAPU LEPOTE: Slika devojke po celom svetu

Ludi svet -
Mladi Japanac planira da provede godinu dana putujući po svetu i fotografiše najlepše devojke u svakoj zemlji koju bude posetio i da te slike potom objavi na svom sajtu

TOKIO - I dok većina kreće na put oko sveta da bi upoznala nove kulture i snimila pejzaže pred kojima čoveku ponestaje dah Japanac Kei Akacu namerava da obiđe zemljinu kuglu kako bi svojim fotoaparatom ovekovečio lica najlepeših devojaka svih meridijana.

Njegov projekat "Beauties World Map", zasad je samo u fazi ideje, jer ovom studentu Univerziteta nauke u Tokiju nedosataje finansije.

Akacu je zato preko svog veb sajta pozvao sve potencijalne donatore, sponzore i ljude dobre volje da mu svojim prilozima pomognu da realizuje svoju zamisao.

Mladi Japanac planira da provede godinu dana putujući po svetu i fotografiše najlepše devojke u svakoj zemlji koju bude posetio i da te slike potom objavi na svom sajtu.

Prema pisanju sajta rocketnews24.com, Akacuu je za realizaciju projekta potrebno blizu 11.000 dolara, a on je dosad sakupio svega 1.000.

Kako bi privukao interesovanje što većeg broja sponzora, snimio je video spot koji je dosad imao više od 315.000 pregleda na internetu, a postavio je i nekoliko fotografija lepotica koje je fotografisao u Japanu, kao i u Kanadi gde je nedavno proveo pola godine, stičući iskustva za svoju neobičnu antropološku misiju.

http://www.youtube.com/watch?v=grJe3BnWKL8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track