HOĆU MOJE KILE: Smršala 80 kg, pa upala u depresiju!
Foto: You Tube

HOĆU MOJE KILE: Smršala 80 kg, pa upala u depresiju!

Ludi svet -
Larsenova je zahvaljujući operaciji želuca smršala 80 kilograma. O svom iskustvu napisala je i knjigu u kojoj govori kako je njena reakcija na gubitak kilograma bila vrlo neočekivana

Tridesetosmogodišnja Džen Larsen smršala je 80 kilograma, ali je gubitkom kilaže izgubila i deo sebe. Naime, Džen je izjavila: "Ne izgledam savršeno kako sam očekivala".

Larsenova je zahvaljujući operaciji želuca smršala 80 kilograma. Za ovu operaciju se odlučila pre 6 godina kada su sve dijete odnosno pokušaji da smrša propali. O svom iskustvu napisala je i knjigu u kojoj govori kako je njena reakcija na gubitak kilograma bila vrlo neočekivana.

"Prednost ove operacije je što možete u potpunosti da ignorišete savete lekara, a da ipak gubite na kilaži. Hirurg će vam naravno reći da ne smete da pijete, pušite, da morate zdravo da se hranite, ali čak iako se, kao u mom slučaju, ne pridržavate striktno ovih pravila, ipak mršavite. Zapravo problem i jeste nastao kada sam shvatila da ja ništa kod sebe ne moram da promenim, a da ipak gubim na kilaži".

"Ono što se desilo gubitkom težine je da sam izgubila i svest o sebi, svest o proporciji, osećaj dostojanstva, zrelosti i kontrole. Smršala sam, ali moj život nije postao magično savršen i to me je potpuno zbunilo".

"Uvek sam verovala kako me na putu do sreće zaustavlja samo debljina, a kad sam taj problem napokon rešila, depresija je ostala", kaže Džen.

http://www.youtube.com/watch?v=LHxdhcuIDhg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track