REŠENA GUGLOVA MISTERIJA: Nije ubistvo, pas se kupa!

REŠENA GUGLOVA MISTERIJA: Nije ubistvo, pas se kupa!

Ludi svet -
Kako je ispričala Džakulina (52), vlasnica psa, njena Rama obožava da skače s mola, a ima svoj način na koji obilazi mol

AMSETRDAM - Rešena misterija!

Pošto je internet preplavila fotografija sa Gugl erta na kojoj se vidi navodno krvavi trag na molu u Beatriks parku u gradu Almere, blizu Amsterdama, zbog čega su mnogi posumnjali da da je mol bio mesto zločina, najzad se saznalo šta se ustvari dogodilo.

Na snimku se vide tragovi krvi po molu, ali i senka zbog koje se čini da je neko stajao na samom kraju mola. Internet korisnici su počeli da nagađaju da je reč o ubistvu koje je snimljeno usred dana.

Ipak, misteriju je rešio tabloid San: Nije se dogodilo nikakvo ubistvo, 'krvavi' trag na molu je ostavila petogodišnja retriverka Rama koja obožava da se kupa!

Kako je za list ispričala Džakulina (52), vlasnica psa, njena Rama obožava da skače s mola, a ima svoj način na koji obilazi mol.
"Kad sam videla fotografiju shvatila sam - to je moj pas! Obožava da skače s mola i da se kupa. Na snimku trči prema nama i otresa se", objasnila je vlasnica.
Trag koji na molu izgleda kao krv, ustvari je voda koju je Rama ostavila iza sebe. Da se uistinu radi samo o vodi, potvrdila je i policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track