Žena oči u oči sa tigrom u toaletu

Kao na filmu!

Žena oči u oči sa tigrom u toaletu

Ludi svet -
Ušla sam u ženski WC. Vrata su se zatvorila za mnom i tada sam ugledala tigra. Bio je na metar od mene. Neko je u tom trenutku iza mene viknuo "izađite odmah", ispričala je ona.

Amerikanka Džena Krebil doživela je najveći strah u životu kada se u toaletu cirkusa, u koji je ušla nakon predstave, srela oči u oči sa tigrom.

Tigar u toaletu, to se ne dešava samo u filmu "Mamurluk", Ovo neobično iskustvo dogodilo se Dženi kada je sa mužem i decom otišla prošle nedelje u cirkus koji je gostovao u Salinasu, u Kaliforniji.

"Ušla sam u ženski WC. Vrata su se zatvorila za mnom i tada sam ugledala tigra. Bio je na metar od mene. Neko je u tom trenutku iza mene viknuo "izađite odmah"", ispričala je ona.

Džena je kazala da nije imala vremena za paniku iako je situacija bila prilično dramatična. Ona je to u šali objasnila činjenicom da radi kao socijalna radnica, tako da je naviknuta na razne neprijatnosti.

Direktor cirkusa je naveo da je tigar, životinja teška oko 113 kilograma, pobegao tokom spektakla i da je, uprkos ogradama koje su odmah podignute, uspeo da se iskrade do toaleta. Jedan policajac je brzo reagovao i evakuisao osobe koje su se tu nalazile, a zatim je blokirao ulaz kako bi sprečio opasnu zver da izađe. Ali, Džena je ušla na zadnja vrata.

Srećom sve se dobro završilo i niko nije povređen, a tigar je vraćen u kavez.

Na pitanje da li će ponovo ići u cirkus, Džena je odgovorila: "Videćemo. Ipak, više volim da idem u zoološki vrt. Tamo barem životinje ostaju u svojim kavezima".

http://www.youtube.com/watch?v=4GSpCFOEh5A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track