TELEPATIJA: Blizanci osećaju istu bol i isto misle!
Foto: Facebook.com

Neverovatno

TELEPATIJA: Blizanci osećaju istu bol i isto misle!

Ludi svet -
Dvadesettrogodišnjaci iz Živinica Enis i Edis Alić jednojajčani su telepatski blizanci

Enis i Edis Alić (23) jednojajčani su blizanci iz Živinica i imaju telepatsku vezu. Osim što osećaju zajednički bol, jedan i drugi isto misle.

S naučne strane, telepatiju među blizancima dokumentovali su i naučnici i istraživači, a o njenom postojanju postoje i brojni dokazi.

Edis je od Enisa stariji pet minuta. Mnogi ih ne razlikuju, čak ni u porodici.

"I naša majka nas ponekad ne razlikuje. Kada pogleda u jednog od nas, ne zna koji je Edis, a koji Enis. Kad smo s rodbinom, neko iz nesigurnosti zovne Edo, pa koji se odazove. Jedino nas razlikuje naša trogodišnja sestrična, koja dosta vremena provodi s nama. Ona nikad do sada nije pogrešila", pričaju blizanci, dodajući da su nedavno vadili nalaze krvne slike i da su rezultati bili identični!

Ispričali su nam neke situacije iz svakodnevice po čemu su drugačiji od ostalih. U detinjstvu, prilikom igre, ako se jedan sapleo i pao, automatski je i drugi, ničim izazvan, pao.

Ukoliko jednom od njih kažete neki broj ili boju, drugi, iako nije čuo, ponovi isti broj i boju.

"Kada jedan od nas ode u butik da kupi odeću, i drugi će ubrzo otići u isti butik i kupiti istu odeću, a da o tome nismo prethodno razgovarali. Jedne prilike smo otišli zajedno da kupimo nešto od odeće, a prodavac nam nosi ogledalo. Kažemo mu da nam to ne treba, jer smo mi jedan drugome ogledalo i obojici nam se sviđaju iste stvari", kazali su simpatični blizanci, studenti treće godine Rudarsko-geološkog fakulteta u Tuzli.

I devojke iz zamene

Blizancima se dogđalo da ih i njihove devojke zamene, što se prepričava kao smešna, simpatična situacija.Osim toga, bili su organizatori humanitarnih akcija, gde su pomagali teško obolelim sugrađanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track