VEROVALI ILI NE: Uhapšen jer je pio ledeni čaj!?
Foto: Youtube

VEROVALI ILI NE: Uhapšen jer je pio ledeni čaj!?

Ludi svet -
Policajac u civilu Rik Libero pripadnik jedinice za kontrolu prometa alkoholnih pića upitao je Bitija da li u njegovom ledenom čaju ima alkohola i zatražio da mu preda limenku

SEVERNA KAROLINA - Neverovatno ali istinito, jedan Amerikanac je uhapšen ispred prodavnice pića u Severnoj Karolini samo zato što je pio ledeni čaj.

Kristofer Biti i njegov prijatelj Tino Braun stajali su na parkingu ispred jedne prodavnice pića kada im je prišao čovek u civilu predstavljajući se kao policajac.

Policajac u civilu Rik Libero, pripadnik jedinice za kontrolu prometa alkoholnih pića, upitao je Bitija da li u njegovom ledenom čaju ima alkohola. Biti mu je odgovorio da nema, ali mu policajac nije poverovao već je zatražio da mu preda limenku. Kada je Biti to odbio, policajac mu je naredio da ode sa parkinga "u roku od pet sekundi".

Biti je i to odbio, pa ga je policajac gurnuo na kola i naredio mu da stavi ruke iza leđa. Pošto ga Biti nije poslušao, policajac ga je oborio na zemlju i stavio mu lisice. I sve to zbog jednog ledenog čaja.

http://www.youtube.com/watch?v=pbzUH90Sm0E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track