POGODILA NEMOGUĆE: Rešila zagonetku i osvojila milion dolara!

POGODILA NEMOGUĆE: Rešila zagonetku i osvojila milion dolara!

Ludi svet -
Erhardova je pri tom imala neverovatno mnogo sreće jer su tražene dve reče, a ona je uspela da otvori samo tri od ukupno 12 polja

Otman Erhard uspela je da otvoriti samo tri polja od dvanaest, ali je rešila zagonetku i uzela glavnu nagradu. Mlada dama iz Kalifornije koja se nedavno verila i nastupila na kvizu kako bi uzela koji dolar više za venčanje, postala je tek drugi učesnik u istoriji američkog kviza Kola sreće koji je osvojio glavnu nagradu - milion dolara! Erhardova je pri tom imala neverovatno mnogo sreće jer su tražene dve reče, a ona je uspela da otvori samo tri od ukupno 12 polja.

Erhardova je kući odnijela više od 30.000 osvojenih u prethodnim krugovima, kao i plaćena dva putovanja, u Belize i Arizonu. Pločica od milion dolara dodata je 2008. godine, a šanse da se kolo zaustavi na tom polju su 1/72. Da bi je zadržao, takmičar je, između ostaloga, mora pogoditi zagonetku, do kraja igre ne sme da stane na polje "bankrot" i da završi sveukupno nadmetanje sa najviše novaca na računu.

http://www.youtube.com/watch?v=EucLUxbkJ4Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track