PONOVO LIČI NA SEBE: Uklonila sa lica 56 istetoviranih zvezdica

PONOVO LIČI NA SEBE: Uklonila sa lica 56 istetoviranih zvezdica

Ludi svet -
Kimberli Vlamenk tri godine pretrpela je devet bolnih laserskih intervecija da bi ponovo ličila na sebe

Belgijanka Kimberli Vlamenk u poslednje tri godine pretrpela je devet bolnih laserskih intervecija da bi ponovo ličila na sebe - na njenom licu više nema 56 istetoviranih zvezdica.

Ona je u to vreme lagala roditelje i medije i tvrdila da je tražila samo tri zvezde na očima, ali da ih je tatu majstor sve više dodavao dok je ona spavala opijena ispod igle. Kasnije je priznala da je sama tražila svih 56 zvazedica i da je sve vreme svesna, ali da je lagala jer se plašila očeve reakcije.

Kada je njeno lice postalo nezaobilazno na internetu i kada su je mnogi nazivali „nakazom”, Kimberli je zažalila zbog ove odluke. Sada je konačno uklonila sve tragove ove nesrećne tetovaže i pokazala lice bez ijednog ožiljka. Prema nekim izveštajima, tretmani laserskog uklanjanja koštali su je preko 13.600 dolara. Autor tetovaža Ruslan Tumanianc prvobitno je ponudio da plati polovinu troškova jer nije hteo da mu mušterija bude nezadovoljna, ali se kasnije povukao. On je rekao da mu nije žao što je tetovirao Kimberli i da je zbog nje postao popularan. Međutim, nakon ove nezgode počeo je svim mušterijama da traži potpisanu saglasnost za određeni dizajn.

Kimberli je za jednu lokalnu radio stanicu rekla da joj je prolazak kroz ovu „ličnu tragediju” omogućio da otvori novo poglavlje u životu.

"Sada jedva prepoznajem sebe", kazala je Vlamenkova koja radi kao konobarica.

http://www.youtube.com/watch?v=bkr2yafC1b0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track