SEKSI BUCA: Ima 220 kg i pozira za erotske sajtove

SEKSI BUCA: Ima 220 kg i pozira za erotske sajtove

Ludi svet -
Salin Vitvort skuplja novac slikajući se gola da bi skupila novac za operaciju želudca

Salin Vitvort je teška 220 kilograma i kaže da se zbog toga oseća kao cirkuska nakaza. Ova majka iz Teksasa je toliko očajna, da je odlučila da se podvrgne operaciji podvezivanja želuca, poznatoj i kao gastrički bajpas.

Budući da pomenuta operacija nije pokrivena njenim zdravstvenim osiguranjem, novac prikuplja tako što pozira za erotske sajtove koji prikazuju debljinu kao fetiš.

U dokumentarcu pod nazivom „All of Me: A Story of Love, Loss and Last Resorts“ (Sve od mene: Priča o ljubavi, gubitku i poslednjem utočištu), Salin Vitvort objašnjava da mora pod hitno da oslabi, jer u suprotnom više neće moći da hoda.

Ona je svog supruga upoznala na internetu, dok je bio u potrazi za gojaznom ženom. Tako je Salin dobila ideju da svoju debljinu pretvori u sredstvo za sticanje novca.

Osećala sam se kao cirkuska nakaza, a onda sam pomislila - ako muškarci žele cirkus, to će i dobiti - izjavila je Amerikanka koja se obnažena slikala za razne erotske sajtove. Majka osmogodišnje devojčice kaže da će nastaviti da pozira sve dok ne prikupi dovoljno novca za operaciju, ili dok ne pronađe drugi posao čije će osiguranje pokrivati troškove.

"Radim ovo zato što želim da budem zdrava. Ne želim da sa 62 godine ležim u bolničkom krevetu", kaže u filmu Džudi Sinkler, prijateljica Salin Vitvort.

http://www.youtube.com/watch?v=e4QK64YFnC8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja