BAJIN SVETSKI HIT: Ovako se pravi muško dete!

BAJIN SVETSKI HIT: Ovako se pravi muško dete!

Ludi svet -
Crnogorac Blažo - Bajo Šuškavčević iz Vukovca kaže da je za dobijanje muškog deteta važno jesti slanija jela i sve salate osim spanaća i kupusa

Blaž - Bajo Šuškavčević iz sela Vukovci otkrio je svoj recept o tome kako misli da će se začeti muško dete.

87-godišnji Šuškavčević objavio je "tajnu" o dobijanju u sina jer ne želi da ona ode s njim u grob. Bajo je u Crnoj Gori oduvek bio poštovan i tražen, a njegovo zanimanje nosilo je veliku odgovornost. Njegov recept dosad se prenosio s kolena na koleno, a konačno se Bajo smilovao i odlučio ga podeliti sa svetom.

"Da bi dobili dete muškog pola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim partnerima, ovulacija i režim prehrane. Svake sedme godine polni organi se "obnavljaju", to jest u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini.

Kad partner u braku napuni ove godine, rađa se dete njegovog pola. Ako jedan bračni partner ima 21 godinu, ima prednost da dobe dete svog pola sve dok drugi partner ne napuni 21 godini", rekao je Šuškavčević.

Prednost za dobijanje sina navodno takođe imaju parovi gde je muškarac stariji pet, šest ili 12, 13 godina od svoje supruge. Takođe, po ovome prednost imaju parovi u čijim slučajevima je žena starija godinu-dve od svog partnera.

"Dokazano je da u porodici sa dvoje dece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog pola, osim ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije, ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzetak, jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi muško dete mora biti retardirano. Ovo treba znati svaki bračni par jer ljubavni zanosi tokom tri dana pred ovulaciju mogu biti opasni", zaključio je ovaj "stručnjak" za muške potomke.

Bajo kaže da je za dobijanje muškog deteta važno jesti slanija jela i sve salate osim spanaća i kupusa, a u međuvremenu kontrolisati kod lekara učinke takvog režima ishrane.

"Žena ne sme biti umorna, depresivna i prehlađena dva dana ispred ovulacije, odnosno ako dobije ovulaciju 14 dana posle menstruacije, da bi se ustanovila prava temperatura, jer na taj dan temperatura se povećava za par linija, i to je pravi čas, odnosno narednih 12 sati, za dobijanje deteta muškog pola", otkriva Šuškavčević.

Siguran znak da žena nosi muško dete, kako kaže ovaj poznavalac "tajne muškog potomka", jeste da u prvim mesecima trudnoće ima promena, a u poslednjim može da igra crnogorsko kolo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track