PAZI KAKO PARKIRAŠ: Nalio mu beton u vozilo jer ga je blokirao!

PAZI KAKO PARKIRAŠ: Nalio mu beton u vozilo jer ga je blokirao!

Ludi svet -
Količina betona je bila dovoljna da prekrije kompletnu unutrašnjost vozila žrtve, ali je ostalo nepoznato šta o tome misli vlasnik koji u momentu ove akcije nije bio ni prisutan, ali je jedno sigurno da će dan kada je zaparkirao beli krajsler 300SS veoma zapamtiti

KAZANJ - Da neki Rusi nemaju smisla za šalu dokazao je snimak besnog vozača, koji se nedavno pojavio na internetu, a koji je smislio neobičan način da se osveti drugom vozaču, zbog zaprakiravanja.

Pomenuti događaj dogodio se u gradu Kazanj u Rusiji, kada je jednog mladića iznervirao nepoznati vozač koji je zaparkirao njegov automobil.

Snimak prikazuje mladića u žutim pantalonama kako bejzbol palicom najpre razbija retvrovizor i staklo na vozačevoj strani, jer je preprečio put njegovom "krajsler 300SS".

Kada je uspeo da odgura automobil sa mesta gde je bio parkiran, obesni mladić smislio je neobičan način kako bi mogao da se još osveti. Naime on je pozvao ni manje ni više kamion mešalicu za beton i problematičnom vozaču nalio kompletnu sadržinu betona iz mešalice u automobil.

Količina betona je bila dovoljna da prekrije kompletnu unutrašnjost vozila žrtve, ali je ostalo nepoznato šta o tome misli vlasnik koji u momentu ove akcije nije bio ni prisutan, ali je jedno sigurno da će dan kada je zaparkirao beli krajsler 300SS veoma zapamtiti.

http://www.youtube.com/watch?v=JOgcTBHrMck

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track