ON JE ZVEZDA: Oskar slepi i srećni mačak!

ON JE ZVEZDA: Oskar slepi i srećni mačak!

Ludi svet -
Moja žena ga je držala, kao pravu bebu i ljuljala ga napred-nazad. Bio je u potpunosti opušten i izgledao je kao da se smeje" kaže Mik

Kada su Mik i Betani Šidlovski krenuli u potragu za harfom, nisu ni sanjali da će se kući vratiti sa budućom Jutjub zvezdom. Kod ljudi koji su prodavali harfu, poslednji u leglu, ostao je Oskar, slepi mačak u koga su se lako zaljubili. Šidlovski su kod kuće već imali jednog mačka Klausa, koga su udomili kao odraslog mačka.

Oskar je živeo na farmi ali mu budućnost nije bila svetla. S obzirom na njegovo stanje, bio je plen za ptice grabljivice, lisice i kojote i da ga Šidlovski nisu udomili, završio bi u skloništu za životinje.

"Moja žena ga je držala, kao pravu bebu i ljuljala ga napred-nazad. Bio je u potpunosti opušten i izgledao je kao da se smeje", rekao je Mik. Napravili su toplo okruženje za njega i upoznaju ga sa Klausom, pa čak i ako treba, podele kuću na dva dela da svako ima svoj deo teritorije.

Srećom, bilo je potrebno svega pet dana da Klasu prihvati Oskara i počne prema njemu da se ponaša kao prema drugaru. Ono što ih je iznenadilo jeste činjenice da su sva ostala Oskarova čula, u nedostatku vida, pojačana.Oskar danas ima dve godine i najviše voli da ide u šetnje sa Klausom.

http://www.youtube.com/watch?v=lNpeTCEPrRk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track