NOVI HIT: Jednoroženje zaludelo internet!

Osvaja svet

NOVI HIT: Jednoroženje zaludelo internet!

Ludi svet -
Suština "jednoroženja" je nošenje maske jednoroga na javnom mestu, bilo da je u pitanju bioskop ili kancelarija

Nakon "plenkinga", "aulinga" i drugih bizarnih internet trendova, pojavio se najnoviji koji ih je sve nadmašio. U pitanju je "jednoroženje" (Unicorning), a da biste učestvovali, potrebno je da se fotografišete sa gumenom maskom jednoroga na glavi, a zatim objavite sliku na nekoj od društvenih mreža.Suština "jednoroženja" je nošenje maske jednoroga na javnom mestu, bilo da je u pitanju bioskop ili kancelarija. Manija je počela prošle jeseni, kada je filmska producentkinja Laura Demerčant iz Los Anđelesa podelila prijateljima maske kako bi se slikali sa njima.

Dok je Laura Demerčant započela trend. "Stavila sam masku dok sam otvarala vrata dostavljaču pice. Njegov izraz lica je bio neprocenjiv. U pitanju je smešna, ali i zastrašujuća stvar, izjavila je Laura.

Ona je objavila na stotine fotografija na svom sajtu "UnicornArmy.com", a zatim su i ostali prihvatili ideju.

Među fanovima novog intenet trenda je i porno zvezda Endi San Dimas, koju su zbog maske jednoroga izbacili sa bejzbol utakmice.

Jedan policajac iz Pitsburga našao se u nevolji zato što se fotografisao sa njenom maskom. "Osećala sam se glupo, a to radim obično samo kada mi plate. Ipak, mislim da "jednoroženje" ima budućnost. Mnogo je bezbednije od plenkinga, osim ako ste policajac iz Pitsburga", našalila se Endi San Dimas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track