ZALUTALA: Nađena mrtva ajkula u njujorškom metrou

ZALUTALA: Nađena mrtva ajkula u njujorškom metrou

Ludi svet -
Isvet Verde iz Bruklina koja je fotografisala ajkulu je saopštila da je u jednom trenutku osetila snažan miris ribe i kada je pogledala ispod sedišta ugledala je mrtvu ajkulu

Mrtva ajkula dugačka oko 1,2 metra je otkrivena u metrou u Njujorku ispod jednog od reda sedišta, na liniji koja je saobraćala do gradske četvrti Kvins.

Kondukter je nakon što je primećene mrtva životinja zamolio putnike da napuste voz koji je nastavio put do krajnje stanice gde je ajkula iznesena napolje.

Neobični zalutali putnici-životinje nisu neuobičajeni prizor u njujorškom metrou, ranijih godina su u delove voza ulazili golubovi i oposumi, ali se nikada nije desilo da to bude ajkula, saopštili su predstavnici njujorškog metroa.

Isvet Verde iz Bruklina koja je fotografisala ajkulu je saopštila da je u jednom trenutku osetila snažan miris ribe u jednom od praznih kupea i kada je pogledala ispod sedišta ugledala mrtvu ajkulu.

"Svakakve lude stvari se dešavaju u ovom gradu, teško je ljude bilo čime iznenaditi, ali ovo je ipak bilo previše" rekla je ona.

Još uvek je misterija kako je ova morska životinja dospela u voz.

http://www.youtube.com/watch?v=uBMAsKruMGs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track