JUGO JURI 180: Kad se naprednjaku pokvari brzinometar!
Foto: Youtube

Odbornik SNS u Temerinu

JUGO JURI 180: Kad se naprednjaku pokvari brzinometar!

Ludi svet -
Mogu da vam kažem da je u pitanju šala - brzinomer se nakratko pokvario i pokazivao je daleko više nego što je auto zapravo išao, kaže Nenad Dunović

TEMERIN: Odbornik Srpske napredne stranke iz Temerina Nenad Dunović snimao se dok vozi "juga" dok brzinomer na vozilu pokazuje neverovatnih 180 km/h.

Dunović nije želeo da odgovori na pitanje da li je u pitanju automobil JKP "Temerin", u kom je zaposlen, ali tvrdi da je u pitanju šala.

"Ne znam otkud vam podatak da je to službeni 'jugo', s obzirom na to da se nigde ne vide oznake firme, čak se ne vidi ni da je u pitanju ta marka automobila. Ali dobro, mogu da vam kažem da je u pitanju šala - brzinomer se nakratko pokvario i pokazivao je daleko više nego što je auto zapravo išao", kaže Dunović.

Direktor JKP "Temerin" Miroslav Kljajić povrdio je da se na snimku čuje Dunovićev glas, kao i da preduzeće raspolaže sa crvenim "jugom", koji između ostalih, koristi i ovaj odbornik.

"Dunović radi u Služni naplate i kontrole, i tačno je da koristi crvenog 'juga', kako bi obavljao poslove u Temerinu ili Sirigu. Sad, da li je mogao da ga vozi 180 km/h, to stvarno ne znam", kaže Kljajić.

http://www.youtube.com/watch?v=lTUlyYxSglA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track