Plastični hirurg pacijentkinju operisao celu pa je zaprosio

Stvorio savršenu ženu

Plastični hirurg pacijentkinju operisao celu pa je zaprosio

Ludi svet -
Dejvid Metlok predložio Veroniki da uradi liposukciju ruku, butina, stomaka i bokova

Dejvid Metlok, specijalista za podmlađivanje vagine, svoju buduću verenicu upoznao je u svojoj ordinaciji, ali joj je prvo predložio da uradi liposukciju ruku, unutrašnje strane butina, stomaka i bokova, kako bi od nje napravio svoju savršenu ženu. Veronika je pristala na sve to, pa ju je kontroverzni doktro posle silnih operacija zaprosio.

Hirurg je posle prve razgovor sa pacijentkinjom Veronikom mislio je da će njihov kontakt biti završen ćaskanjem o "proceduri" na njenoj vagini. Međutim, situacija je otišla "malo dalje".

Metlok, koji je "čuveni lekar" u Los Anđelesu i bavi se plastičnom hirurgijom, tačnije podmlađivanjem vagine, rekao je da je susret s Veronikom bio ljubav na prvi pogled, a da je ona od tog trena postala njegova muza. Budući da je i sam od sebe stvorio "savršenstvo" zahvaljujući plastičnoj hirurgiji, on je Veroniki predložio liposukciju ruku, unutrašnje strane butina, stomaka i bokova, kako bi od nje napravio svoju savršenu ženu, na šta je ona pristala.Međutim, ovaj par je trn u oku nekim članovima porodice. "Nikada ne bih išla "pod nož", jer to onda ne bih bila zaista ja. Želim da sam to što sam", rekla je devetogodišnja Veronikina ćerka.

Ono što se mnogima iz njihovog okruženja ne dopada je prošlost čuvenog lekara, koji je 10 puta tužen za nesavesnost u obavljanju posla, ali i za nemar, prevare i nepoštenja. Međutim, nagodio se sa sudom i dobio četiri godine uslovno.

Mnogi doktori dovode u pitanje etiku estetske korekcije vagine, u kojoj je Metlok pionir. Zvanične lekarske institucije smatraju da postupak nije dovoljno bezbedan, ali i da žene nisu informisane o tome šta može poći po zlu.

http://www.youtube.com/watch?v=6ijU6_L5W7M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track