LEKCIJA ZA ĆERKU: Obukao vruće pantalone na porodičnoj večeri!

Najbolji tata na internetu

LEKCIJA ZA ĆERKU: Obukao vruće pantalone na porodičnoj večeri!

Ludi svet -
Skotu je dozlogrdilo da gleda svoju ćerku tinejdžerku u prekratkim pantalonama pa joj je pokazao kako se oseća kad je vidi u takvoj odeći kako bi ona shvatila da to što nosi nije "slatko

Skot Mekintoš, jedan tata iz Jute, postao je najbolji tata na internetu zbog neverovatne metode vaspitanja.Naime, Skotu je dozlogrdilo da gleda svoju ćerku tinejdžerku u prekratkim pantalonama pa joj je pokazao kako se oseća kad je vidi u takvoj odeći kako bi ona shvatila da to što nosi nije "slatko kao što ona misli" i to tako što je sam obukao “vruće pantalone” na porodičnoj večeri u restoranu.

Sve je upotpunio i majicom na kojoj je pisao "Najbolji tata ikad", a fotka koju je objavila njegova supruga Beki na svom blogu ubrzo se proširila društvenim mrežama.

"U našoj porodici imamo prilično čvrste smernice o skromnosti. Ja verujem da način na koji se oblačimo šalje poruku o nama i utiče na to kako se ponašamo i kako se ljudi ponašaju prema nama", napisao je ovaj otac sedmoro dece na supruginom blogu, a otkad se fotka proširila društvenim mrežama, Mekintoš je zaradio titulu najboljeg tate na internetu.

Na svoj potez se odlučio nakon što njegova ćerka nije želela da presvuče kratke pantalone koje je izabrala da obuče za spomenutu porodičnu večeru. Kaže da je ćerku "uspeo slomiti" u trenutku kad su došli do restorana: “Odbila je da uđe unutra s ocem koji je tako sramoti”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track