SREĆNA PRIČA O PSU: Soni našla dom zahvaljujući Gugl stritu!

Sudbinski

SREĆNA PRIČA O PSU: Soni našla dom zahvaljujući Gugl stritu!

Ludi svet -
Patrik je svaki dan hranio lutalicu, ali je nije mogao usvojiti, pa je uz pomoć organizacije dom za Soni našao kod njegove mame

Lutalica Soni, koja ne bi dugo izdržala na ulici, našla je dom zahvaljujući Gugl stritu. Naime, Patrik Pitindžer napuštenu kuju viđao je svako jutro na istom mestu kada je odlazio na posao. Često joj je donosio hranu i vodu, a razmišljao je i da je usvoji. Međutim, već je imao jednog psa koji je ima problem sa imunitetom.

Preokret u sudbini bolesnog i unesrećenog psa desio se kada je, pokazujući devojci, preko Gugl strita mesto gde radi ugledao Soniju i odmah je shvatio da je to znak i da mora da je spasi.

Patrik je pozvao neprofitnu organizaciju koja se brine o napuštenim životinjama Los Anđelesa koja je pronašla savršenu osobu koja će Soniju skloniti sa ulice - Patrikovu majku koja je oberučke prihvatila ponudu.Kada su je uhvatili, odveli su je veterinaru koji je, uklonivši dlaku, otkrio tumore, urasle nokte, slomljene zube, artitis i dve napukle kosti u donjem delu leđa.

Operisali su je i Sonija ide na akupunkturu koja joj olakšava simptome artritisa, a u domu Patrikove majke ostaće zauvek.

"Čak i ako vi ne možete da pomognete, uvek postoje organizacije koje mogu. Izdvojite malo vremena jer biste vi mogli biti njihova poslednja šansa za život. Ovi jadni psići nisu tražili život, a zahvalnost koju pokazuju je neverojatna", rekao je Patrik Pitendžer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track