Potraga za loto milionerom: Dobitnik 4,7 miliona izgubio tiket!

Nestao

Potraga za loto milionerom: Dobitnik 4,7 miliona izgubio tiket!

Ludi svet -
Vlasti grada Korunja traže osobu koja je tiket izgubila još u radnji

MADRID - Španske vlasti su u potrazi za dobitnikom na lotou, milionerom, koji je izgubio tiket. Vlasti grada Korunja na severu Španije traže osobu koja je kupila tiket za loto, i dobila 4,7 miliona evra, ali je tiket izgubila još u radnji.

Posle bezuspešnog pokušaja da kupca nađu, vlasti su uputile zvaničnu molbu da im se kupac tiketa javi. U toj molbi su upozoreni prevaranti da će svako ko se prijavi da je kupac, to morati i da dokaže: vlasti nisu navele lokaciju radnje, niti kada je tiket nađen.

Tiket za loto je u radnji gde je kupljen, našao drugi kupac i dao ga vlasniku radnje koji je obavestio policiju. "Biću prvi španski gradonačelnik koji traži milionera ne da mu traži novac, već da mu ga da", rekao je gradonačelnik Karlos Negreira.

Korunja sa 246.000 stanovnika međunarodna je turistička destinacija, tako da je moguće da je kupac i stranac. Potraga za vlasnikom može trajati dve godine, a potom bi nađena stvar - tiket, te i neuručeni novac, trebalo da pripadne osobi koja je tiket našla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track