Lamar brani Kardašijane od oca: Oni su mi pružili ljubav i sigurnost!

Odgovorio mu

Lamar brani Kardašijane od oca: Oni su mi pružili ljubav i sigurnost!

Pop kultura -
Lamar je rekao kako njegov otac nema prava na komentar jer nije bio prisutan tokom njegovog detinjstva, već ga je ostavio majci i babi da se brinu o njemu

Košarkaš Lamar Odom je stao u odbranu svoje žene Kloi i njene porodice, nakon što ih je njegov otac optužio da su mu upropastili sina.

Džo Odom, Lamarov otac, je kazao da je porodica Kardašijan povukla Lamara na dno, i da je košarkašu potreban razvod i novi start. Međutim, košarkaš se ne slaže sa tim, pa je preko Tvitera poslao poruku svome ocu, ali i celoj javnosti koja osuđuje njegov brak sa Kloi.

Lamar je kazao kako njegov otac nema prava na komentar jer nije bio prisutan tokom njegovog detinjstva, već ga je ostavio majci i babi da se brinu o njemu.

U svom saopštenju košarkaš je kazao i kako Džo nije bio pozvan ni na njegovo venčanje, te da ga nikada nije ni upitao za njegovo zdravlje, dok su mu Kardašijani pružili ljubav i sigurnost.

Ova izjava je bilo prvo javno obraćanje košarkaša u poslednja dva meseca, kada se otkrilo da ima problem sa narkoticima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track