Neprijatne činjenice o vezi sa starijim muškarcem

Saznajte

Neprijatne činjenice o vezi sa starijim muškarcem

Pop kultura -
Istina ume da boli, ali ponekad je neophodna. Evo nekoliko činjenica o vezi sa starijim muškarcem koje morate da znate

Veza sa starijim muškarcem može biti zanimljiva, ali i veliki izazov, međutim da li ste sigurni da vam je to potrebno? Evo nekoliko činjenica o vezama sa starijim muškarcem.

Ono što mu se najviše sviđa kod vas su godine

Ne samo zbog mladalačke zategnute kože već i zbog činjenice da vam može toliko toga otkriti prvi, što je specifičan osećaj moći na koji su svi muškarci slabi. Tu svakako spadaju različita seksualna iskustva, ali i banalne stvari poput toga da će on biti taj koji će vas upoznati sa svim legenradnim rok bendovima za koje nikad niste čuli, ili će vam prvi pustiti neki Bergmanov film. Biti stariji i mudriji, to je moćan osećaj za njega i sve to ima veze samo sa njim, ne sa vama.

Sigurno postoji dobar razlog zašto nema devojku svojih godina

Nemojte se predugo zadržavati u njegovoj blizini, jer ne morate biti ta koja će saznati sve greške u njegovoj glavi i otkriti - zašto nije sposoban za vezu sa osobom svojih godina.

Braneći svoju vezu upropastićete prijateljstva sa bliskim ljudima

Završićete otuđeni od prijatelja koji su vam govorili istinu, kojoj sami niste imali hrabrosti da pogledate u oči. Sledeći scenario bi mogao da izgleda ovako: osim što vam je dečko, jedini vam je prijatelj, što među vama stvara dinamiku zavisnosti koja nije dobra ni za jednu vezu.

Vaši roditelji neće biti srećni

Tenzija koju stvaraju uporne laži i išunjavanja iz kuće stvoriće napetost u vašem odnosu, sa druge strane ukoliko roditelji znaju za vašu vezu svakodnevno dolazite u koštac sa svađama. Recimo da imate dovoljno godina i da vam ne treba njihova dozvola - svejedno će biti nemogući oni prijatno-neprijatni ručkovi nedeljom, kada se mama i tata bliže upoznaju sa vašim dečkom.

Seks sa njim vam može značiti više nego što mislite

Možda ste ubedili sebe da znate šta radite i da nećete biti dramatični, poput drugih devojka. To je samo dobar seks i sve doživljavate isključivo na fizičkom nivou? Ali to će vam se kad tad obiti o glavu i zateći ćete sebe kako se nervirate i plačete, jer vam se ne javlja i ne znate gde je. Što ne znači da ste vi naivna ili slaba osoba, već da cenite sebe i svoje telo, a to je prilično odraslo.

Ako je oženjen zbog vas neće napustiti ženu

Ovo je jedna od onih stvari koje se nikada ne događaju, a mnoge devojke su ubeđene da će njihov stariji dečko baš zbog njih napustiti svoju ženu i decu.

Ako ste na istom emotivnom nivou - to nije dobro

On je odrastao u potpuno drugačijem društvu i generaciji od vaše, i trebalo bi da bude ispred vas za čitavu emotivnu dekadu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track