PONOSNI NIKOLA KOJO: Divno je biti tata!
Foto: Dragana Udovićić

Otac tri devojčice

PONOSNI NIKOLA KOJO: Divno je biti tata!

Pop kultura -
Glumac sebično krije imena bliznakinja jer one nisu osuđene na javni život

Popularni glumac Nikola Kojo i njegova supruga Aleksandra pre mesec dana po drugi put su postali roditelji, ovoga puta bliznakinja, čije ime Nikola nije želeo da otkrije, jer svoju privatnost kao i do sada, sebično čuva.

"Osećaj je predivan, verovatno je još lepši sa još malih dama, ali ja sam i s ovim prezadovoljan. Imena ne želim da objavljujem jer one nisu rođenjem osuđene da budu javne ličnosti", rekao je poznati glumac.

Nikolina supruga Aleksandra i bliznakinje porodilište su napustile, a sestrama se najviše obradovala Nikolina najstarija ćerka Ana.

Nikola i njegova supruga Aleksandra 3. septembra dobili dve ćerke bliznakinje. Jednoj je bila potrebna dodatna nega pa je bila prebačena na Institut za neonatologiju, dok je mama Aleksandra sa drugom devojčicom ostala u Narodnom frontu, gde se porodila. Glumac je svakog dana dolazi u porodilište kako bi video suprugu i bebu.

"Nikola veoma brine o supruzi i ćerkama. Svakog dana je obilazi i donosi sve što joj je potrebno. Za koji dan porodica bi trebalo da bude kod kuće na okupu", završava naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track