POMIRENJE: Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas planiraju proslavu Dana zahvalnosti

Još jedna šansa

POMIRENJE: Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas planiraju proslavu Dana zahvalnosti

Pop kultura -
Par koji je poslednjih meseci živeo odvojeno nadaju se da će uspeti da vrate svoj brak na prave staze zahvaljujući prazničnoj sezoni i da će provesti zajedno Dan zahvalnosti

Jedan od najslavnijih holivudskih parova, Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, posle višemesečnih bračnih trzavica i odvojenog života, rešili su da svom braku daju još jednu šansu.

Par koji je poslednjih meseci živeo odvojeno, a koji ima dvoje dece – Dilana (13) i Karis (10), nadaju se da će uspeti da vrate svoj brak na prave staze zahvaljujući prazničnoj sezoni i da će provesti zajedno upravo Dan zahvalnosti, 28. novembra, u svom velelepnom domu u Bedfordu, u Njujorku.

“Idu polako, malim koracima. Dali su jedno drugom mnogo prostora, sada planiraju da provedu neko vreme zajedno, sa svojom decom. Postoji mogućnost i da će se naći svi zajedno na svom imanju u Hemptonsu. Ništa još nije konačno. Trude se da drže svoju privatnost daleko od očiju javnosti u ovom trenutku. Nisu se vratili na ono što su nekada bili, ali nijedno od njih nije skinulo burmu. Fokusirani su sada na to da provode vreme zajedno sa svojom decom, da se zabavljaju. A vreme koje će provesti zajedno može im pomoći da nastave u dobrom pravcu”, otkrio je izvor blizak paru.

Iako se Majkl odselio iz njihovog doma još u avgustu, kako bi pokušali da reše probleme, on i Ketrin svakodnevno su bili u kontaktu. Njihov brak prošao je kroz mnoga iskušenja, među kojima je Daglasova borba sa rakom,kao i bipolarni poremećaj, od kog pati Zita Džouns.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track