Estradna okupacija: Amadeus bend fascinirani Skupštinom

Išli u obilazak

Estradna okupacija: Amadeus bend fascinirani Skupštinom

Pop kultura -
Ovo je fantastično, prvi put smo ovde. Kada sam ušao umalo nisam pao u nesvest, rekao je klavijaturista Aleksandar Stanimirović

Članovi benda "Amadeus" posetili su Dom Narodne skupštne na Trgu Nikole Pašića. Ugostio ih je poslanik Pokreta veterana Saša Dujović, koji im je pokazao zdanje, a članovi grupe nisu krili oduševljenje onim što su videli.Muzičari su dolaskom iznenadili skupštinske izveštače, koji su ih primetili dok su razgledali zgradu parlamenta. Oni su obišli i skupštinsku bibiloteku, a posetu će završiti ručkom u skupštinskom restoranu.

"Ovo je fantastično, prvi put smo ovde. Kada sam ušao umalo nisam pao u nesvest", rekao je klavijaturista Aleksandar Stanimirović.

Poslanik Dujović je objasnio da se sa članovima benda upoznao na nedavnom humanitarnom koncertu u Kraljevu, kada je i dogovorena poseta Skupštini Srbije.

Podsetimo, Amadeus bend je početkom juna objavio spot za pesmu "Moja zemlja", u kojoj se pojavljuju članovi Žandarmerije pod punom borbenom opremom, a malu ulogu u spotu imao je i bivši komandant Bratislav Dikić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track