RODNI NA CETINJU: Humanitarna akcija Svako dete treba porodicu

Za decu bez roditelja

RODNI NA CETINJU: Humanitarna akcija Svako dete treba porodicu

Pop kultura -
Nikolas Lindhurst je došao da podrži kampanju “Svakom detetu treba porodica” koja bi trebalo da doprinese podizanju svesti građana o hraniteljstvu

Britanski glumac Nikolas Lindharst, poznat po ulozi Rodnija u seriji "Mućke" stigao je danas u Crnu Goru. On je najpre bio u Cetinju gde je govorio na skupu u okvirnu kampanje "Svako dete treba porodicu" a potom je otišao i u Podgoricu.

U Kraljevskom pozorištu "Zetski dom" je održan veliki skup u okviru ove kampanje kojom se promoviše hraniteljstvo u Crnoj Gori. Lindhurst je došao da podrži kampanju “Svakom detetu treba porodica” koja bi trebalo da doprinese podizanju svesti građana o hraniteljstvu.

Popularni Rodni za dolazak nije tražio nikakvu nadoknadu niti je od svojih domaćina zahtevao da mu posebno udovoljavaju.

"Pre svega, želim zahvaliti na pozivu da posetim ovaj lepi grad i što sam deo kampanje "Svako dete treba porodicu". Kako smo imali priliku da čujemo, jako je važno da deca odrastu u porodici, da na taj način dobiju neophodnu podršku, pažnju i ljubav. Upravo zato, hraniteljstvo je proces koji zaslužuje punu podršku", kazao je Nikolas Lindharst.

http://www.youtube.com/watch?v=uRVkDSdm0NI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track