Tajni autor prodaje golišave fotografije Ejmi Vajnhaus

Skinula se

Tajni autor prodaje golišave fotografije Ejmi Vajnhaus

Pop kultura -
Nekoliko sati pre nego je on fotografisao Ejmi, isto su učinili i paparaci. Oni su je snimili kada se isteturala iz kluba i puzala po ulici jer nije mogla da stoji koliko je bila drogirana, otkrio je autor fotografije

Svetom je odjeknula vest da su se pojavile fotografije na kojima je Ejmi Vajnhaus gola u krevetu s Blejkom Filderom Civilom te one na kojima ima spuštene farmerke i donji veš i pokazuje zadnjicu.

Ejmi Vajnhaus je preminula je 23. jula 2011. godine. Njena smrt je mesecima je bila glavna vest u celom svetu. Čini se da nekome još nije dosta zloupotrebljavanja lika i dela pokojne pevačice u nimalo lepe svrhe, pa bi Ejmi opet mogla da postane vest, i to zbog nečeg poprilično sramotnog.

Naime, pojavile su se fotografije na kojima je Ejmi gola u krevetu s Blejkom Filderom Civilom te one na kojima ima spuštene farmerke i donji veš i pokazuje zadnjicu.Fotografije je snimio muškarac koji se družio i drogirao sa Ejmi i Blejkom.

"Ejmi i ja smo se "naduvali" i ispred noćnog kluba vodili bizaran razgovor o Kejt Mos, vanzemaljcima i anusima. U jednom trenutku ona se sagnula, spustila veš i farmerke i ja sam je fotografisao. Znala je da je slikam i nije se bunila, bila je naduvana i nos joj je bio beo od kokaina koji je ušmrkavala", otkrio je autor slike.

Dodaje da ga je Ejmi pozvala da pođe sa njom u "Mek Donalds" dok ju je slikao.

Spomenute fotografije niko još nije video, niti zna da one postoje, pa bi njihov autor voleo da zaradi na njima, zbog čega ih je već i stavio na aukciju. Ne opterećuje se time što bi objavom tih fotografija nepotrebno narušio ugled pokojne Ejmi, koju su paparaci neprestano proganjali, prisluškivali joj telefon, znali šta piše u njenom zdravstvenom kartonu.

Ukratko, uzeli su joj svu njenu privatnost. Nekoliko sati pre nego je on fotografisao Ejmi, isto su učinili i paparaci. Oni su je snimili kada se isteturala iz kluba i puzala po ulici jer nije mogla da stoji koliko je bila drogirana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track