Naomi Vots: Ja sam zavela svog verenika!

Otkrila kako su se upoznali

Naomi Vots: Ja sam zavela svog verenika!

Pop kultura -
Glumica je kazala da je bila mnogo hrabrija nego inače kada je trebalo da se upozna sa sadašnjim verenikom Livom Šrajberom 2005. godine

Glumica Naomi Vots je objasnila kako se upoznala sa svojim sadašnjim verenikom, kao i sa kolikim pritiskom je morala da se izbori prilikom igranja princeze Dajane.

Glumica je kazala da je bila mnogo hrabrija nego inače kada je trebalo da se upozna sa sadašnjim verenikom Livom Šrajberom 2005. godine.

"On je krenuo kući, tako da sam skupila hrabrost i viknula: "Hoćeš li moj broj telefona?". Nasmejao se i kasnije mi poslao poruku da odemo na piće iste noći, ali sam ga odbila i umesto toga zakazala doručak za sutra ujutru", ispričala je glumica.

Naomi je otvoreno pričala i o pritisku sa kojim se borila tokom spremanja uloge princeze Dajane u filmu o njenom životu, navodeći da je bila spremna za kritike.

"Prvo sam odbila ulogu jer sam znala da će svi ukazivati na to da uopšte ne ličim na nju, ali jednostavno nisam mogla da se pomirim sa tom odlukom i na kraju sam je prihvatila", kazala je ona.

Glumica je kazala i da je ključ igranja ove uloge bio u očima same princeze, koje su neustrašivo zračile hrabrošću i dobrotom, koje je pokušala i sama da proizvede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track