MNOGO SREĆE TALENTIMA: Kris Fejd podržao srpski X Faktor!

omiljen TV projekat

MNOGO SREĆE TALENTIMA: Kris Fejd podržao srpski X Faktor!

Pop kultura -
Obožavam da gledam X Faktor! Upravo sam saznao da ovaj šou uskoro počinje u Srbiji! Odlična ideja! Puno sreće talentima!, popručio je di-džej

Premijera prve epizode najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu X Factor očekuje se već sledeće sedmice, u utorak 29. oktobra u 21.15h na TV Pink!

Koliko je ovaj TV format popularan govori podatak da podrška srpskom X Factor stiže i od poznatih ljudi iz svetske muzičke industrije! Najpopularniji di-džej i radio voditelj u Ujedinjenim Arapskim Emiratim Kris Fejd na društvenoj mreži Tviter postavio je tvit podrške prvoj sezoni X Factor u našem regionu, naglasivši da je to njegov omiljeni TV projekat.

"Obožavam da gledam X Factor! Upravo sam saznao da ovaj šou uskoro počinje u Srbiji! Odlična ideja! Puno sreće talentima!", napisao je Kris.

Inače ovaj poznati di-džej i voditelj trenutno živi u Dubaiju gde na Virdžin radiju ima svoju emisiju u kojoj su gostovale mnoge svetske muzičke zvezde poput grupe One Direction, pop ikone Džastina Bibera, Dejvida Geta i mnogih drugih.

U svakom slučaju, verujemo da će se Krisu svideti i naša verzija ovog TV formata, a sasvim je sigurno da će žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Kristina Kovač i Emina Jahović imati težak zadatak da izaberu prvu X Factor zvezdu i na našim prostorima!

http://www.youtube.com/watch?v=UC6pBrbSVbQ
http://www.youtube.com/watch?v=d77Lj6SXYRM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track