SLAĐA HRONIKA: Ne merim dužinu suknje, razočarao me Alberto Tomba!

Šminkam se za 10 minuta

SLAĐA HRONIKA: Ne merim dužinu suknje, razočarao me Alberto Tomba!

Pop kultura -
Voditeljka Beogradske hronike kaže da stilisti vode računa o njenom izgledu i priznaje da je bila razočarana italijanskim skijašem

Jedna od najpoželjnijih Srpkinja, voditeljka "Beogradske hronike" Slađana Tomašević kaže da šminkanje i oblačenje za emisiju traju vrlo kratko, dodaje da je u odličnim odnosima sa koleginicom Radom Đurić i da je osmogodišnji rad u jednoj od najgledanijih emisija kruna njene karijere.

Kao da se znam ceo život sa Radom

Zna da obožavaoci kače seksvence iz emisije na Jutjubu, ali nije znala da ima i kritičara njenog stajlinga.

- Ko me kritikuje? Moje šminkanje traje 10 minuta, moje oblačenje još kraće. Ja imam jednu kombinaciju koju ne biram ja, već bira stilista RTS, ja to obučem i kad se završi emisija, vratim. Ja kapiram da se ne nose stvari koje ti loše stoje. Meni to loše stoji? - pita Slađa. Dodaje da odlično sarađuje sa koleginicom iz emisije.

"Rada i ja imamo odličan odnos. Prvo, imam običaj da kažem da mi se čini da se znamo ceo život, toliko dugo smo zajedno ovde. Drugom, nas dve smo potpuno različite, a koliko smo različite toliko smo i kompatibilne". Na komentar da je najkraću suknju nosila kada je gost bio Alberto Tomba navodi da se ne seća stajlinga.

Razočarao me Tomba

"Alberto Tomba je čuveni skijaš i u vreme kad ja ne znam ni da li sam uopšte radila ovaj posao, Alberto Tomba je bio jedna ozbiljna zvezda. Nemam pojma koja je dužina suknje bila tada, ali se sećam da je moja velika želja bila da upoznam Tombu, mislila sam da je on jedan razvijen frajer, kad sam ga videla, ostala sam razočarana, to ću ti priznati! Džaba suknjica, džaba sve! Ali vidi, to stvarno nema veze sa Tombom...

Svesna je i da beogradske priče neretko nemaju lep kraj.

"Sve te teške priče, pogotovu one koje nemaju srećan kraj i koje nisu rešene onako kako smo mi želeli da budu rešene ostavljaju gorak ukus i u tom smislu kad si novinar i kad se zaista baviš nečime što jeste život, što jesu realne stvari koje se dešavaju oko tebe, onda ne možeš da se isključiš".

Obožavatelje ne mrzi da montiraju video-snimke

http://www.youtube.com/watch?v=vvvEeMpSv2o

http://www.youtube.com/watch?v=kxTGd1S1BmM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track